Odp: [DuDi87] wczorajszy spacer.
Troszkę pokory. Jak robisz zdjęcia dla siebie to ich nie pokazuj a jak się decydujesz pokazać to licz się z krytyką. Wiem że to twoje zdjęcia i negatywne komentarze sprawiają ci przykrość ale musisz nabrać dystansu albo zmienić forum :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
mwitek
Troszkę pokory. Jak robisz zdjęcia dla siebie to ich nie pokazuj a jak się decydujesz pokazać to licz się z krytyką. Wiem że to twoje zdjęcia i negatywne komentarze sprawiają ci przykrość ale musisz nabrać dystansu albo zmienić forum :-)
z krytyką się liczyłem ale krytyka, a obraza to co innego widać ktoś sobie musi coś udowodnić :) zmienić forum jest kilka "powodów" żeby to zrobić ;)
To ostatnie tak widzę. Oczywiście przepraszam za wrzutkę w Twoją galerię.
Lampa na placu.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
spoko nie ma problemu. teraz ja sorry bo mi się nie podoba to zdjęcie :x przerobiłeś je. a ja jakoś nie wiem robię zdjęcia jakie robię kilka ludzi mówiło, że im się podobają więc zaryzykowałem i wrzuciłem fotki do galerii ale widzę teraz nie potrzebnie i chyba zostanę przy swoich fotkach dla siebie fakt faktem dużo jest co mi się nie podobają ale jest kilka co są dla mnie ok. dzięki jeszcze raz za konkretną wypowiedź i opis zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
DuDi87
a ja jakoś nie wiem robię zdjęcia jakie robię kilka ludzi mówiło, że im się podobają więc zaryzykowałem i wrzuciłem fotki do galerii ale widzę teraz nie potrzebnie i chyba zostanę przy swoich fotkach
Pierwsze co proponuję , zmień pochwalców .I to dobra rada.Potem weź się za robienie zdjęć i wrzucaj tu -ale nie wszystkie -jedynie te które uważasz że są dobre.Samo zrobienie zdjęcia to nie wszystko- przerób podstawy wiedzy,oglądaj zdjęcia innych , wyciągaj wnioski.Czasami warto zrobić taki temat zdjęcia który znajdziesz w galeriach Fotografów.- specjalnie przez duże F-Zobaczysz ile trudu wiedzy kosztuje taki jeden dobry kadr.Ja od pół roku poznaję tajniki fotografii ptaków - do tej pory zrobiłem około 6000 zdjęć i może kilka -dosłownie kilka ma ręce nogi.
Więc weź sie do roboty a nie lamentuj:) Za rok już będzie lepiej:)
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Pierwsze co proponuję , zmień pochwalców .I to dobra rada.Potem weź się za robienie zdjęć i wrzucaj tu -ale nie wszystkie -jedynie te które uważasz że są dobre.Samo zrobienie zdjęcia to nie wszystko- przerób podstawy wiedzy,oglądaj zdjęcia innych , wyciągaj wnioski.Czasami warto zrobić taki temat zdjęcia który znajdziesz w galeriach Fotografów.- specjalnie przez duże F-Zobaczysz ile trudu wiedzy kosztuje taki jeden dobry kadr.Ja od pół roku poznaję tajniki fotografii ptaków - do tej pory zrobiłem około 6000 zdjęć i może kilka -dosłownie kilka ma ręce nogi.
Więc weź sie do roboty a nie lamentuj:) Za rok już będzie lepiej:)
no ok rozumiem wszystko tylko też pisałem wcześniej, że mam ograniczony czas ze względów osobistych. dlatego jest jak jest. Żonę mam zmienić ?
Cytat:
Zamieszczone przez
DuDi87
Żonę mam zmienić ?
Zakładam, że żona akceptuje Twoje zakupy sprzętu więc lepiej nie zmieniaj bo możesz trafić gorzej.
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
Zakładam, że żona akceptuje Twoje zakupy sprzętu więc lepiej nie zmieniaj bo możesz trafić gorzej.
akceptuję oczywiście dostałem od niej ostatnio samyanga.
Cytat:
Zamieszczone przez
DuDi87
akceptuję oczywiście dostałem od niej ostatnio samyanga.
No to chłopie napieraj tym fiszem ;). Póki nowa zabawka.
Tu masz 10k fotek jako inspiracja:
https://www.flickr.com/groups/samyang8mm/pool/
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
no właśnie tylko mam obawy,że chyba się trafił nie ostry egzemplarz. czekam na spotkanie z fotografem profesjonalistą żeby ocenił ten obiektyw. ale dziękuję za link podpatrzę i mam nadzieję wyciągnę wnioski :)