Moim zdaniem sojke trudniej sfocic niz labedzia ;) Poza tym jakosc zdjecia #2 wymiata. Dobra fota Glos oddany :)
Wersja do druku
Moim zdaniem sojke trudniej sfocic niz labedzia ;) Poza tym jakosc zdjecia #2 wymiata. Dobra fota Glos oddany :)
Ale panowie! Czemu zakładacie, że fota #1 jest moderatora Tomasza Golińskiego.
Kto wie? może fota jest Cichego tylko mu IS zaszwankował :lol: ;)
Smutno jest czytając takie komentarze. Wydawało mi się bardziej, że jeśli chodziłoby o kwestię sprzętu, to bardziej miałaby znaczenie dostępna ogniskowa. Tutaj mniej więcej jest podobnie (480mm TG, 400mm ja). Przecież sam robiłem trabantem zdjęcia obiektywem 90-300 i naprawdę argumenty, że nie da się lepiej zrobić dobrego jakościowo zdjęcia są o kant tyłka rozbić.
Poza tym nikt nie powiedział, że moja jest pierwsza czy druga fota :D
To jedno z moich starych zdjęć, prześwietlone ale wtedy jeszcze nie wiedziałem, co to RAW :) : 300d + 90-300 (zwykły nie USM)
pewnie ze sobie jaja robie. sam wielokrotnie pisalem ze nie sprzet a czlowiek robi zdjecia i mam nie jeda swietna fotke zrobiona 350tka.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
rzeczywistosc wyglad tak ze tomasz robi duzo gorsze zdjecia, a darze go duza sympatia,
a cichego poprostu nie lubie a nie mialem sie do czego przywalic bo robi niezle fotki.
tak ze napisalem tak jak napisalem.
:twisted:
EDIT: btw zaglosowalem na fotke nr 2
Proponuję zweryfikować Twój pogląd na ten temat:Cytat:
Zamieszczone przez gwozdzt
http://www.obiektywni.pl/galeria/fotografia-19954.php
http://www.obiektywni.pl/autorzy/autor-909-0-0-0-0.php
LOL, przy okazji ciekawych rzeczy mozna się dowiedzieć.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
BTW": "po prostu" piszemy oddzielnie, taka rada na przyszłośc :)
Powiem wam coś zabawnego. Moje foto nie jest z 100-300... Tylko z 100-400IS z Kenko x2.
W ankiecie głosujemy na zdjecie które nam się bardziej podoba, czy na autora którego bardziej lubimy ? :evil:Cytat:
a cichego poprostu nie lubie
Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
cichy lusss, przeciez wiesz ze ja za toba w ogien bym poszedl ;)
Oszukaniec :PCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski