Zamieszczone przez
eleroo
BLS z pleśniaków się smiejesz a wciskasz przeterminowany o dwie generacje złom :D 40d i 50d to stare struple :D to już lepiej by kupiła sobie jakiegoś nowego entry lewela haha To nie analogi kurde, którym wszystko jedno, że technika poszła do przodu, bo 'matrycę' można w nich sobie zmieniać do woli :D Pomysł z 6d i naleśnikiem jest imho dobry bo daje solidną bazę. No ja bym naleśnika nie kupowała, bo nie moja ogniskowa, ale to spoko szkiełko a i dziewczynie ogniskowa pasuje. I nie wiem co Wy macie z tymi manualami, nie potraficie ich używac czy jak? ;) Trochę z offtopuję jak już przy tym jesteśmy... Wy macie bekę z plesniaków, Wasze prawo, ja natomiast mam straszliwą bekę z fotografistów z Elkami za grube tysiące, którzy smarują potem te Ele wazeliną albo ubieraja w rajtuzy, bo im za technicznie rysują :D No to pośmialismy się :)
Bierz dziewczyno 6d, przecież wiążesz przyszłość z fotografią, to nie będzie dla Ciebie 'lustrzanka na próbę, żeby zobaczyć czy polubię focenie' tylko narzędzie pracy. Szkła sobie podokupujesz powoli (tym bardziej, że naleśnik Ci sie podoba), zawsze łatwiej potem uzbierać nawet 2k niż 6 :)