Chodziło mi o "nie ma innego miejsca w kraju" :)
Wersja do druku
Chodziło mi o "nie ma innego miejsca w kraju" :)
A jest? Ciekawy jestem :)
Przesadził, przesadził. Zwłaszcza z tym "sercem CB". Można się pytać gdzie są inne części ciała. :mrgreen:
Pewnie znowu się nie zobaczymy, więc pozostaje mi życzyć Wam Wesołych Świąt :)
Witam wszystkich!
Mam do was pytanie odnośnie miejsca na sesje w Szczecinie i wydaje mi się, że to dobry temat ze znawcami Szczecińskimi;)
Króciutko - znajomy poprosił mnie o sesje jego auta w plenerze. Auto wymalowane jest w różne czachy, kościotrupy i inne śmierci z kosami;)
Także ze względu na klimat poszukuję miejscówki typu opuszczony cmentarz, opuszczona fabryka czy innych w podobnym klimacie. Ze względów oczywistych piękna łąka z tulipanami odpada;)
Czy poratuje ktoś odpowiednim miejscem w Szczecinie??
Oczywiście na dany teren musi być możliwość wjechania autem bez obawy że ktoś nas po minucie przegoni:D
Pozdrawiam
Ul. Janickiego 'od tyłu' wjeżdża się na były teren jednostki. Wystarczy pogadać z 'cieciem' i będzie można spokojnie pofocić.
Za Głębokiem w kierunku Dobrej, na terenie strzelnicy (czy czegoś tam wojskowego), przed górką w prawo i potem w lewo (tam gdzie znak 'zakaz wjazdu' :) ).
Jest jeszcze masę innych podobnych miejsc, ale... odsyłam do google :)
Zapewne mowa o Outlanderze.
Plener Szczecin - Rugia
http://kolumba5.tv/meetings/show/35
tasia czy informacje o plenerze zostaną podane na tej stronie, czy trzeba zarejestrować się na kolumba5.tv
Informacje o plenerze są już pod ww. linkiem
Rejestracja nie jest obowiązkowa, ale wskazana :)
Czy ktos dzis z was moze focil kolo Auchan Kolbaskowo ?:) 07-16 ( sobota )Widzlaem grupke wystylizowanych na lata 70-te dziewczyn:) Focila dziewczyna :)Pozniej zawineli sie do wana....Moze to ktos z Was :) ?
Temat trochę przycichł, ale to wcale nie znaczy, że nic się nie dzieje!
Chcialibyśmy zaprosić wszystkich chętnych na plener fotograficzny w Toruniu, w dniach 12.08 - 15.08 (długi weekend).
Zapisy oraz więcej informacji na stronie: http://kolumba5.tv/meetings/show/68
Wszelkie pytania można również kierować do mnie.
Zapraszam - zostały ostatnie miejsca!
Gdyby jednak ktoś organizował plener wokół Szczecina to byłbym jak najbardziej zainteresowany.
Skoro to dzial Szczecinski to mam pytanko. Sprawa dosc nietypowa ale coz, nie ma gdzie o to zapytac :D
Mianowicie ,chcialbym za niedlugi czas zrobic sesje plenerowa dziewczynie. problem w tym ze dziewczyna sie nie maluje, ogolnie nie koloryzuje buzki :) Dlatego...poszukuje kontaktu do wizazystki ( ktora ze mnie nie zerwie skory :D ) ktora ew, pomalowalaby, pokazala jak sie malowac pod zdjecia. kontakt prosze na priv do kogos takiego :)
Proponuję Ci obejrzenie maxmodels, masz tam mnóstwo wizażystek ze Szczecina - a jeśli robisz dobre foty to nierzadko dziewczyny robią wizaż za zdjęcia do portfolio. Chociaż ja radzę Ci abyś się dogadał - w końcu kosmetyki kosztują :) Pozdrawiam.
Ewa: http://www.maxmodels.pl/ewawizaz.html - etetowa wizażystka szczecińskich Kolumbów.
Szkoda, że w Szczecinie tak mało się dzieje
Raczej nie dzieje się mało - po prostu Szczeciniacy przenieśli się na inne media i tu na CB wątek zdechł :)
Kurczę, ja bym chciała, żeby w Gdańsku się tak "mało" działo jak tam u Was :P
Dzieje się tutaj: http://kolumba5.tv/ oraz tutaj: https://www.facebook.com/pages/Kolum...72348882806327
Zapraszamy :)
Jest już rozpisany zimowy plener w Łebie.
Informacje tutaj:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=80283
Zapisy i informacje: http://kolumba5.tv/meetings/show/126
Dla facebookowiczy: https://www.facebook.com/events/143345432443001/
Zapraszamy! :)
Pozwolę sobie odkopać...
Dzisiaj wyczytałem, że jutro w związku z PhotoDay organizowany jest wjazd do Szpitala Wojewódzkiego w Koszalinie - czy chodzi o budynki przy ul. Chałubińskiego?
45 plener migawki w najbiższą sobotę w berlinie-zbiórka 1 peron pkp szczecin ok 8.15.trzeba mieć ok 10 ojro w kieszeni na bilecik.
Więcej na:
[22.09.2012] Zapraszamy na 45 Plener Fotograficzny Migawki - Migawka - Radio Szczecin
A co tak drogo? Kiedyś 4 osoby jeździły do berlina za 25 ojro ;)
Dzień dobry :)
Dostałem informacje na temat szkolenia jak niżej
Pozdrawiam
Paweł Siniowski
KURIA METROPOLITALNA SZCZECIŃSKO-KAMIEŃSKA
SPECJALISTYCZNE SZKOLENIE
DLA FOTOGRAFÓW I KAMERZYSTÓW
KOŚCIELNYCH UROCZYSTOŚCI LITURGICZNYCH
(10 EDYCJA)
Data szkolenia: 20 października 2012 r. godz. 9.00 – 16.30 (jedno spotkanie)
Miejsce: Wydział Teologiczny Uniwersytetu Szczecińskiego,
Szczecin, ul. Papieża Pawła VI nr 2, sala 204, II piętro.
W programie szkolenia:
- Liturgia sakramentów i sakramentaliów
- Zadania fotografa i kamerzysty podczas liturgii
w dokumentach i przepisach Konferencji Episkopatu Polski
- Wybrane zagadnienia prawa autorskiego i ochrony wizerunku.
- Zasady praktyczne fotografowania i filmowania w kościołach
- Architektura sakralna Pomorza Zachodniego.
Koszt: 123 zł (100 zł + VAT)
Wpłaty tylko na konto:
PeKaO S.A. VI/O Szczecin 91 1240 3972 1111 0010 2159 4220
Fundacja „Szczecińska”, ul. Królowej Korony Polskiej 28e, 70-485 Szczecin,
Tytuł wpłaty: „Szkolenie dla fotografów”
Zapisy: przez Ośrodek Szkoleniowy Fundacji Szczecińska pod adresem
edukacja@szczecinska.pl : Imię, nazwisko, data i miejsce oraz województwo urodzenia, adres do korespondencji, nr PESEL, telefon kontaktowy, ewentualne dane do faktury.
Do wiadomości należy dołączyć zdjęcie w formacie .jpg, które będzie zamieszczone na wydanym certyfikacie
O R G A N I Z A T O R
KURIA METROPOLITALNA SZCZECIŃSKO-KAMIEŃSKA
Ks. dr Sławomir Zyga, tel. 663.77.15.97, e-mail: koordynator@kuria.pl
W S P Ó Ł O R G A N I Z A T O R
OŚRODEK SZKOLENIOWY FUNDACJI SZCZECIŃSKA
edukacja@szczecinska.pl
10 ojro napisałem zachowawczo tak jak mówili w audycji migawki.Bilety mają być tańsze na 5 osób ale wiadomo lepiej mieć więcej niż później oczami świecić ;-) w audycji wsio jest powiedziane ale to 30 min słuchania ;-) Zresztą kto na poważnie zainteresowany to posłucha audycji.
Escobar orientujesz się czy certyfikat dożywotni czy na jakiś okres?
"Zapraszamy na 48 Plener Migawki
Tradycyjnie plener grudniowy przesunięty na początek stycznia, ale postarajmy się zachować ducha minionego roku, bo temat tego najnowszego spotkania słuchaczy Migawki to: "2012".
Jak zinterpretować temat 48 Pleneru? Podpowiemy - to może być wariacja na temat liczby 2012, albo okazja do powrotu w miejsca, które w 2012 roku zainspirowały nas fotograficznie, albo... i tu pozostawiamy miejsce do własnej interpretacji.
Spotykamy się w niedzielę 6 stycznia o godzinie 10 przed "Grzybkiem" - czyli na Bramie Portowej w Szczecinie przy nowym biurowcu nieopodal restauracji znanej sieci.
Zapraszamy wszystkich fotoamatorów - niezależnie od sprzętu i umiejętności!"
Późne info i to bardzo ale może ktoś się skusi!!
Zapraszamy na 49 Plener Migawki
"Morskie sprawy" - to tytuł naszego styczniowego spotkania.
Zaczynamy o 10 rano w niedzielę 27 stycznia przed gmachem Czerwonego Ratusza na placu Batorego w Szczecinie. Na zdjęcia wewnątrz budynku mamy czas do godziny 13 - będzie można wejść także na dwa udostępnione nam balkony oraz dziedziniec wewnętrzny.
Na 49 Plener można także zabrać modelkę lub modela. Czyli znowu można zrobić zdjęcia na dwa tematy: samego Czerwonego Ratusza, tak z zewnątrz, jak i w środku - oraz potraktować nasze spotkanie jako kolejną odsłonę "Portretu we wnętrzu".
Bardzo dziękujemy dyrektorowi Urzędu Morskiego, panu Andrzejowi Borowcowi, rzeczniczce Urzędu pani Ewie Wieczorek i wszystkim pracownikom zaangażowanym w organizację naszego 49 Pleneru Migawki."
Cytuje:
"50 Plener Migawki "Z pompą"
Najnowsze, przełożone spotkanie już jutro - w niedzielę 3 marca. O godzinie 10 spotykamy się na ulicy Grodzkiej, przed wejściem do Komendy Miejskiej Straży Pożarnej.
Fotografujemy wnętrze komendy, strażacki ekwipunek, wozy, drabiny, itd. itp. Zapraszamy wszystkich chętnych - niezależnie od sprzętu i umiejętności. Zdjęcia, które Państwo do nas wyślą, omówimy w audycji za tydzień.
Dziękujemy za pomoc w organizacji 50 Pleneru Komendantowi Miejskiemu Jackowi Staśkiewiczowi oraz Piotrowi Tuzimkowi."
Canon-Foto-Klub ma przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na plener w Gdynii w terminie: 22-24.03.2013r.
Więcej informacji: Stowarzyszenie Canon-Foto-Klub
W sobotę 23 marca w szczecinie a dokladnie w urzędzie wojewódzkim photoday.szczegóły na stronie: 'Photoday' w gmachu Urzędu Wojewódzkiego :-) - Wieści - MM Moje Miasto
"Idziemy na The Tall Ships Races - 55 Plener Migawki
Skoro żeglarze są tak uprzejmi, że zacumują w Szczecinie, to oczywiście trzeba wykorzystać okazję.
55 Plener Migawki zaczynamy w sobotę o 4.30 rano na Wałach Chrobrego przed gmachem Muzeum Narodowego. Świt jest spodziewany kilka minut po godzinie 5 rano, zachód słońca około 21. I tak przez kolejne kilka dni - nie trzeba chyba dodawać, że warto fotografować przez całą imprezę - co pewnie i tak Państwo już zaplanowali...
Temat? - wyjątkowo określamy go dosyć ogólnie, jako po prostu Finał TTSR Szczecin 2013. Motywów i pomysłów na zdjęcia na pewno będzie bez liku, sami jesteśmy niezmiernie ciekawi kadrów, jakie nasi słuchacze przyślą po 55 Plenerze Migawki."
to jest temat najnowszego pleneru!!
Kolejny Plener CFK!
Więcej informacji tutaj: http://www.canon-board.info/canon-fo...-2013-a-91835/
"AKTUALNOŚCI MIGAWKI
Plenerowe szaleństwo! Zapraszamy na 59. i 60. spotkanie!
Dwa Plenery Migawki tydzień po tygodniu!
Po pierwsze: 59. Plener Migawki w sobotę 30 listopada od godziny 12 do 16. "Akademia Sztuki w remoncie" - spotykamy się na placu Orła Białego w Szczecinie i mamy niepowtarzalną okazję uwiecznić to, jak zmienia się Akademia Sztuki. Prosimy mieć ze sobą kamizelki odblaskowe.
Dla autorów 3 najciekawszych zdjęć będziemy mieli małe upominki: bony do sklepu Optyczne.pl, odpowiednio o wartości: 500, 300 i 100 PLN. Termin wysyłania prac do 4 grudnia, wybierze jury w składzie: Kamil Kuskowski, Paweł Kula i Daniel Źródlewski z Akademii Sztuki oraz Piotr Sikora z Radia Szczecin.
Gdzie wysyłać zdjęcia, jakie rozmiary - te informacje wkrótce. Reguły się nie zmieniają: będziemy wysyłać zdjęcia tylko do naszej redakcji i będą udostępnione tylko na naszej stronie, tak jak zwykle. Nie ma mowy o przekazywaniu prac osobom trzecim.
Po drugie: 60. Plener Migawki w niedzielę 8 grudnia od godziny 10 do 13. Spotykamy się na ulicy Światowida 16C na szczecińskim Golęcinie i robimy zdjęcia w Bazie Oznakowania Nawigacyjnego Urzędu Morskiego w Szczecinie. Prosimy mieć ze sobą kamizelki odblaskowe.
Dziękujemy za pomoc w organizacji pleneru dyrektorowi Urzędu, pani Ewie Wieczorek z Urzędu i naczelnikowi Bazy panu Jerzemu Łysakowskiemu.
Temat 60. Pleneru ujawnimy wkrótce. Więcej szczegółów naszych najbliższych fotograficznych spotkań w audycji z 24 listopada."
Więc kto może to wybierać się ;-)