-
Nie jest to moj pierwszy post na forum, jednak szczery ;) a zatem WITAM wszystkich fotomaniakow 8-) o mnie tyle co widac w podpisie oraz tyle ze wczesniej bawilem sie starym lustrem Practica, wpadl tez w rece z pare razy Zenit, z cyfr to najwieksze doswiadczenie mam z Kodakiem DX7590, pstrykalem kilkoma Olimpusami i Sony`aczami, ale to NIC w porownaniu do tego co doznalem focąc 350tka... jak takie sa wrazenia po fotografowaniu sprzetem dla amatorow, to co dopiero bedzie jak w rece wpadnie kiedys cos profesjonalenego??... :D sama frajda :lol:
Ps. dzieki lekturze tego forum nie jestem az tak zielony jak bylem przed kupnem mojego (naszego, gdyz jest na wspole z moja druga polowa 8-) ) sprzeciku :)
pozdro dla WSZYSTKICH fotomanow, swietne hobby :-D
-
hmm - nigdy nie mialem zwyczaju sie przywitywac na forach i czynie to pierwszy raz w specjalnym topicu jak widze :), skoro macie taką przyjacielską atmosferę to cóż, aż w sercu cieplej.
Z zawodu, wykształcenie i zamiłowania jestem grafikiem komputerowym, dysponuję własną firmą z branży reklamy.
Ostatnimi tygodniami stałem się posiadaczem 350D + kit + sigma 70-300 APO MACRO DG - dodam, że szczęśliwym.
Wszystkie swoje prace fotograficzne zamieszczać będę na www.fotob.pixelon.pl
Witam wszystkich.
-
-
witam wszystkich, kumpel mnie was polecił więc jestem :D
-
Witam wszystkich.Chociaż forum przegladam juz od jakiegoś roku to dopiero dzis sie ujawniam. Witam.
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie...
Kilka słów o sobie...
Jestem z Trójmiasta...
Z zawodu ratownik medyczny...
Obecnie też student pielęgniarstwa na AMG i dodatkowo fotograf amator... Staram się łączyć mój obecny zawód z fotografią dlatego można mnie spotkać z aparatem tam gdzie są wypadki, pożary, pokazy ratownictwa medycznego i PSP na terenie całego Trójmiasta (Oczywiście głównie po godzinach pracy 8-) )...
Prócz focenia moją drugą pasją jest zawód i wszystko to co jest związane z medycyną ratunkową i ratownictwem medycznym... :wink:
To chyba tyle...
Pozdrawiam wszystkich z Trójmiasta i okolic...
-
Witam wszystkich.
Jakoś umknął mi wcześniej ten wątek :(
Kiedyś zaczynałem (lata 80) z Prakticą BX20, nawet miałem kilka szkiełek do niej.
Potem miałem kilka "idiotencamera", ostatnim z nich od ponad 2 lat jest Olek C-4000, nawet "daje radę" ;-)
Na Woodstock miałem pożyczonego Canona 350d, no i zachorowałem :-)
ale że pojawił się nowszy model, więc wiadomo.
Szukałem kilka rzeczy przed zakupem i trafiłem tak do was.
Kiedyś za czasów Praktici dużo się pstrykało, ech młodość :)
teraz fotki pstrykam tylko przy okazjach rodzinnych :(
ale myślę że to się teraz pomału bedzie zmieniać
-
Witam
Witam wszystkich
szukajac jakieos ciekawego forum o fotografi natrafilem tutaj i od miesiaca bylem jako gosc
mam 17 lat i interesuje sie w wolnym czasie fotografia
mialem kompakta cyfrowego ale na swieta dostane 400D jak wyrobia sie (rodzinka) z przysłąniem go ze stanow ;/
pozdrawiam i jeszcze raz WItam wszystkich
-
witam
Cześć wszystkim,
forum zanalazłem już jakiś czas temu. Przeglądam je z zapartym tchem i uczę się od Was wszystkich. Fajnie że jest taka społeczność:-D
pozdrowienia.
-
Witam
kiedyś trzeba sie ujawnić :)