Jak by tak było to zaraz by ludziska się z wiedzieli i ustawiła by się kolejka, ludzie by spali na stojąco. Działy by się dantejskie sceny. A wtedy mogło by się nie udać. Zresztą nigdy nie wiadomo, może rosły z drugiej strony?
Wersja do druku
Jak by tak było to zaraz by ludziska się z wiedzieli i ustawiła by się kolejka, ludzie by spali na stojąco. Działy by się dantejskie sceny. A wtedy mogło by się nie udać. Zresztą nigdy nie wiadomo, może rosły z drugiej strony?
Ja już nie pytam co ten pan robi, że ma zajęte ręce i dodatkowo opiera się głową o samochód, bo jeszcze odpowiesz mi jakimś zdjęciem, którego nie chcę zobaczyć :D
Wracając do tych krzaków to takie tematy są niebezpieczne. I to bardzo. Jeszcze ktoś mógłby odlecieć.
Full wypas
Lubicie mleko takie „prosto od krowy”? Smacznego:-D
nie powiem.. zdjęcie zaskakuje :)
Gdyby to było z naszych 'łąk' byłoby mocno zaskakujące. Który kraj miał tę przyjemność?
Wystarczy trochę poklikać. Zgodnie z zasadą "maksymalnie 3 kroki do informacji, której szukasz" :
Krok 1: klikasz w "Moje zdjęcia na CB" (URL jest w podpisie pod każdym z moich postów)
Krok 2: analizujesz w którym dziale można będzie znaleźć ptaszory i klikasz w tego linka (hmm, co to może być? Czyżby Przyroda? :D)
Krok 3: w zależności od daty publikacji materiału, będzie on albo w początkowej, albo w końcowej części wątku (tutaj akurat ptaszory znad morza są na samym końcu, a dokładniej TU)
Fast Food
Krowy to nie tylko mleko ale i mięsko znane między innymi z fast foodów Krówka pasła się w jednym z albańskich kurortów nadmorskich. Na początku tego wątku jest też uchwycony nasz krajowy klimat sprzed kilku lat. Dwa tygodnie temu całkiem niedaleko od Warszawy natrafiłem na podobne klimaty tyle, że spieszyłem się na wesele a nieźle pobłądziłem więc nie porobiłem zdjęć. Ale może jesienią się tam przejadę.
Jako, że micles kategorycznie chce dowiedzieć się jak robię zdjęcia postanowiłem u siebie w wątku zrobić mały OT. Jako, że nie widzę specjalnej różnicy pomiędzy zachowaniami w plenerze i studio zacznę od tego pierwszego.
Najważniejsze jest miejsce z, którego fotografuję. Powinno być ogólnie dostępne aby osoba gmerająca przy lustrzance nie zwracała na siebie zbytnio uwagi. Jeśli pod ręką jest kawa, napoje a do tego wolno palić to miejsce to jest idealne. Aaa bym zapomniał. Dobrze aby było chociaż częściowo pod słońce.
Doskonale do tego celu nadaje się Kawiarnia (wersja z prądem)
Bez prądu wersja prosto z puszki
Należy usiąść sobie wygodnie i aby nie wzbudzać podejrzeń zamówić coś stosownego do czasu jaki mamy zamiar spędzić w tym miejscu. Jak kelner przyniesie kawę ( czy coś innego ) to wtedy należy bacznie się rozejrzeć za ciekawym tematem.
cdn