A u mnie 20sta :roll: ;)Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Wersja do druku
A u mnie 20sta :roll: ;)Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Eee... Dziesiata dopiero :D
Mowimy o stronie a nie godzinie ;)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
A to w takim razie za pietnascie pierwsza ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Pewnie ze o stronie :mrgreen:
Zgodzę się, że legitymacja otwiera wiele drzwi a na pewno powoduje inne traktowanie przez osiłków.... przepraszam ochronę na przykład.... Innym powodem jest DARMOWE wejście na wiele ciekawych imprez.... już niedługa np na Open Air Festival w Gdyni... hciałem sobie zorganizować wejście, ale niestety agencje fotograficzne - w moim przypadku Forum się raczej wypinają i mówią aby radzić sobie jakoś samemu....
Forum zadna agencja fotograficzna, ani nawet zadna inna nie jest ;)
Agencja fotograficzna Forum (http://forum.com.pl) jest agencją fotograficzną i o ile wiem, daje też legitymacje prasowe. Nie od razu i nie każdemu na pewno, ale wiem bo widziałem.Cytat:
Zamieszczone przez nastier
a to przerpaszam, nie wiedzialem ;)
Nie wiem jak to jest na imprezach typu festiwale itp ale np na imprezach sportowych legitymacja foto nic nie daje :(
Nie raz już widziałem jak nie wpuszczali nikogo bez akredytacji (wcześniej załatwionej przez wydawnictwo bądź inne "szefostwo") i ta dopiero dawała możliwość podejścia do sektora dla fotoreporterów
Wczoraj np na ME w podnoszeniu ciężarów ochrona nie wpuściła jakiegoś kolesia z Przeglądu Sportowego a machał plakietką bardzo długo.
A wystarczyło wysłać szefa do organizatora imprezy i już się siedziało pod sceną i jeszcze ochrona odsuwała natrętnych kibiców żeby w kadr nie włazili :)
OT zdjęcia pokaże jak przebiorę już po całych zawodach EOT
:)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
może masz wyższą rozdzielczość ;) :mrgreen: