:-( no i proza życia mnie zmogła. Z żalem musze prosić o wykreślenie mnie z listy. Wszystkim życzę udanego zjazdu i miłej zabawy. Wypijcie w mojej intencji jedną kolejkę!!
Wersja do druku
:-( no i proza życia mnie zmogła. Z żalem musze prosić o wykreślenie mnie z listy. Wszystkim życzę udanego zjazdu i miłej zabawy. Wypijcie w mojej intencji jedną kolejkę!!
Jako, że zazwyczaj jeżdże właśnie autobusem pozwole sobie zaproponować alternatywną trasę z dworca pks/pkp do najbliższego przystanku.
Z peronu kierujcie się do przejścia podziemnego (są po dwa zejścia na peronie). Z przejścia jest jedno wyjście obok dworca PKS (budynek po lewej po wyjściu) i skręcamy zaraz za PKSem lewo. Następnie po około 50m w prawo i do najbliższego skrzyżowania gdzie przejściem podziemnym przechodzimy na drugą stronę (w lewo) i wracamy kawalek drugą stroną ulicy do przystanku. Najlepiej wsiąść w autobus 501, jest to kurs przyspieszony. W Krakowie cena biletu zwykłego to 2.50, dla studentów 1.25. Za duży bagaż trzebaby zapłacić dodatkowo, chyba że kupimy bilet godzinny za 3.10 (studencki 1.50)
No wlasnie zapomnialem jak 500tki jezdza;-)
ok 8 rano będę już w Kraku w Sobotę.
dałoby się coś wymyślić o tej godzinie z foceniem na Kazimierzu??
Jak by co to jadę z W-wy rano w sobotę samochodem mam 2 miejsca mogę kogoś zabrać, jak by co to kontakt na priva.
ja pojawie sie w sobote ok 10.30 - przyjezdam busikiem i prosilbym o odbior ;)
Skad??
jutro zadzwonie do przewoznika,zeby zarezerwowac miejsce,zapytam i dam znac ;)
Jeżeli to jest ten bus z Lublina o którym myślę, to jedzie on normalnie na PKS.