-
dobra setka nie jest zła, dobrze jest robić reporterkę z odległości / nie zwracasz na siebie uwagi i nie rozpraszasz ludzi / - po za tym najlepsze zdjęcia wychodzą z długi luf ...
co do fot to w szumie nic ujmującego ...sorry popracuj nad WB bo mz tylko 68 ma poprawny
70 do odstrzału;) - tyle na temat zdjęć
czekam na więcej ...
pozdrawiam
V.
-
Jak tylko WB, to jestem spokojny. Bo to znaczy,*że błąd popełniłem podczas obróbki[ten można zawsze naprawić], a nie podczas robienia zdjęcia. Dzięki!:D
-
Tak, wiem, że jestem okrutnym chwalipiętą, ale nie wypominajcie mi tego:p Moje zdjęcia z Indii ukazały się w kilku stronicowym artykule w "Logo". Wrzucam dwie rozkładówki, bo ich zdjęcia wyszły mi tak kiepsko, że nie chce was zniechęcać do przeczytania artykułu. W packshotach nie jestem dobry, a skanować mi się nie chce:p Pozdrawiam! A po lepszą jakość muszę was niestety odesłać do czasopisma....
-
-
Trzymam przed sobą ten numer "Logo" (jeszcze ciepły, prosto z kiosku na przeciwko:wink:) Gratulacje Mungo!
Teraz tylko czekam, kiedy będziesz nam tu NG skanował :mrgreen:
-
Wielki respect;) Oby tak dalej!
-
Piknie stary!
Rób dalej swoje, a będzie jeszcze lepiej. :)
-
-
Gratuluje! Oby tak dalej;)
-
To i ja się dołączę :) Mamy rozumieć, że to była wyprawa "prasowa", czy po prostu poszedłeś do nich z fotkami, a tekst się dorobił sam?