1. Te obiektywy nie są białe tylko srebrne.
2. akustyk, to że Ty ich nie widziałeś nie oznacza, że były tylko w prospekcie.
Podać adres do wysyłki tego konia z rzędem? Bo ja widziałem wielokrotnie.
Wersja do druku
1. Te obiektywy nie są białe tylko srebrne.
2. akustyk, to że Ty ich nie widziałeś nie oznacza, że były tylko w prospekcie.
Podać adres do wysyłki tego konia z rzędem? Bo ja widziałem wielokrotnie.
Napisał co napisał. Ja tam słowa "stadion" nie znalazłem.
A na stadionie pewnie nie, ale na pokazach lotniczych to i owszem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Z resztą nie wiedziałem, że kolega potrzebuje adwokata :mrgreen:
Ja myśle że 5dmkIII nie szybko zobaczymy z tego powodu że mkII bardzo dobrze się sprzedaje puki co,a nawet jak wyjdzie mkIII to ciekawe co będzie miał zmienione dobrze by było gdyby af był lepszy i żeby aparat był ciut szybszy tylko robiąc taki aparat canon sam strzela sobie gola bo w takim przypadku spadła by sprzedaż innych aparató,niestety canon napewno ma strategie marketingową na najbliższe X lat i jestem pewien że ich strategia się nie zmieni czyli chcesz szybko,celnie kup 1d chcesz mały korpus FF z super matrycą ale słabym af i ogólnie wolny kup 5d a tak jak pisałem kompromisu miedzy tym nie będzie bo wtedy coś się przestanie sprzedawaćCytat:
Jak będzie 5D3 to spadnie cena 5D1 bo wreszcie pojawi się powód do zmiany i będzie wysyp używek. No chyba że Canon znów mnie zaskoczy i jeszcze poczekam
no mnie sie tez chyba raz zdarzylo, jakas uzywana sztuke za szyba w sklepie.
chodzilo mi po prostu o to, ze tego jest malo, bo w segmencie telerurek Minolta nigdy nie byla silnym graczem. jak ktos uzywal AF w Dynaksach to chyba nie trzeba sie rozwodzic nad tym dlaczego. inna kwestia, ze pomijajac juz ten AF, marketing Minolty konsekwentnie potrafil spi* wszystko, co R&D tam zrobilo :(
Na całe szczęście zmiana strategii Canona może zostać wymuszona przez konkurencję. Tak się stało z 7D, który posiada ficzery niespotykane wcześniej w tej klasie sprzętu (AF, wizjer, sterowanie lampami) i kosztuje ułamek ceny 1D. Na razie producenci sprzętu skutecznie wcisnęli kit że "pełna klatka" to jakieś cudo inżynierii i dlatego Canon za aparat z prymitywnym AF, bardzo dużym shutter lagiem i słabym fps żąda aż ~7500zł.
No dokładnie.ale tak jak pisałem w następnym modelu nie bedzie pewnie jakiś rewolucji,nie co się spodziewać af z 1d i 8kl/s bo kto by wtedy kupował 1d czy 7d,tzn napewno ktoś by kupował ale sprzedaż tych modeli napewno by spadłaCytat:
Na razie producenci sprzętu skutecznie wcisnęli kit że "pełna klatka" to jakieś cudo inżynierii i dlatego Canon za aparat z prymitywnym AF, bardzo dużym shutter lagiem i słabym fps żąda aż ~7500zł
Sam fakt, że 5DII sprzedaje się bardzo dobrze, utwierdza tych, tam, że dobrze robią.
Następnym modelu czy w następnej wersji modelu 5D?
Imho muszą (patrz post MMM; konkurencja) powtórzyć temat z 7D. Jest duża szansa, że tym razem nazwą to coś 3D i nie, imho nie będzie miało układu AF z 1Dynek.
Astronomiczną sprzedaż 5D Mark III może im zagwarantować interfejsy bardziej profi video z jak zawsze w serii 5D AF z XXIX wieku i klik klakiem (shutter lag).
Do tego magiczne 3D, wszystko zamknięte w tym samym cyklu RD i znowu mają spokój na Walnym ;)