Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie
zna ktoś prosty i darmowy sposób na sprawdzenie przebiegu migawki w 6D ?
Odczytuje je ten sam program co 5D mkiii
Wysłane z mojego LG-D802 za pomocą Tapatalk 2
Cytat:
Zamieszczone przez
lysy1980
Pracujemy :-) no i 100 tyś w rok to nie jest jakiś mega wyczyn :-)
Gdyby analogowiec tyle pstrykał to wydałby 5 - 20 k$ rocznie na sam film zależnie od jego klasy i sposobu kupowania.
Jak żyć? Dla topowego kotleciarza to oczywiście kropla w morzu dochodów, 8-)ale mimo wszystko dzięki Bogu za technologię cyfrowa.....;)
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
Gdyby analogowiec tyle pstrykał to wydałby 5 - 20 k$ rocznie na sam film zależnie od jego klasy i sposobu kupowania.
Jak żyć? Dla topowego kotleciarza to oczywiście kropla w morzu dochodów, 8-)ale mimo wszystko dzięki Bogu za technologię cyfrowa.....;)
Amen :D
Ludzie przestali myśleć a w zamian zaczęli naciskać spust. Ale to się nie przekłada na jakość zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
jamada202
zna ktoś prosty i darmowy sposób na sprawdzenie przebiegu migawki w 6D ?
Przyłączam sie do prośby, bo próbowałem juz z 3 programami z sieci i nic
Ma ktoś cosik sprawdzonego?
Ja się mogę pochwalić przebiegiem około 500-600 zdjęć od kwietnia, z czego 50-100 fotek było testowych... Uwielbiam robić zdjęcia, ale zostałem z plastikowym 50 1.8 i w kwietniu tak złamałem prawy obojczyk, że lewą ręką robienie zdjęć mi nie leży. Pozostaje mi się cieszyć z Waszych klapnięć koledzy. Pozdrowienia!
Cytat:
Zamieszczone przez
dzeej
Ja się mogę pochwalić przebiegiem około 500-600 zdjęć od kwietnia, z czego 50-100 fotek było testowych...
Faktycznie, jesteś zmuszony do "oszczędzania" i będziesz miał migawkę na długo... :)
A tak pozostanie używać czegoś lekkiego i rehabilitacja - hantelek, expander, Zdrowia życzę.
Cytat:
Zamieszczone przez
dzeej
Ja się mogę pochwalić przebiegiem około 500-600 zdjęć od kwietnia, z czego 50-100 fotek było testowych... Uwielbiam robić zdjęcia, ale zostałem z plastikowym 50 1.8 i w kwietniu tak złamałem prawy obojczyk, że lewą ręką robienie zdjęć mi nie leży. Pozostaje mi się cieszyć z Waszych klapnięć koledzy. Pozdrowienia!
Aparat na statyw i wyzwalasz telefonem :)
Wysłane z mojego LG-P760
Cytat:
Zamieszczone przez
tkosiada
Przyłączam sie do prośby, bo próbowałem juz z 3 programami z sieci i nic
Ma ktoś cosik sprawdzonego?
EOSinfo w wersji 1.2 - jakis czas temu sprawdzalem i dziala OK. Natomiast nie widze juz, zeby ta wersja byla gdziekolwiek dostepna do sciagniecia.
Mam instalke - zainteresowani na priv prosze podac email.