Z tych wszystkich bajerów, to ja bym chciał toster w kształcie 1D i doniczkę jako 600mm f/4 zamocowane na statywie.
Ewentualnie subwoofer w obudowie 1200 / 5,6, tyle, że moi sąsiedzi by mnie przestali lubić :mrgreen:
Wersja do druku
Z tych wszystkich bajerów, to ja bym chciał toster w kształcie 1D i doniczkę jako 600mm f/4 zamocowane na statywie.
Ewentualnie subwoofer w obudowie 1200 / 5,6, tyle, że moi sąsiedzi by mnie przestali lubić :mrgreen:
Kolejne plotki donoszą:
"Kamera EF
Chodzą plotki, że Canon zamierza zaprezentować kamerę wideo współpracującą z obiektywami EF,
a jej domniemana charakterystyka wygląda następująco:
korpus przypominający lustrzanki Hasselblad,
specjalne radiatory odprowadzające ciepło,
które mają zmniejszyć szum termiczny,
matryca pełnoklatkowa o rozdzielczości 4K,
iSO 100–1600,
półprzepuszczalne lustro,
dwa sloty kart CF,
zewnętrzny moduł z dyskiem SSD,
złącza SDI i HDMI."
źródło - optyczne.pl
Pozdrówka!
Myślę, że taka kamera z ISO do 6400 byłaby hitem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Chociaż z drugiej strony jak targetem byliby profilmowcy to oni już mają oświetlenie, więc 1600 starczy.
dokładnie.. jak Cwanon takie cóś wypuści to wszyscy będą "profilmowcami" i skoro już przez 5d2 sprzęty typu red są już "przyduszone" to takim ustrojstwem jak zapowiadane canon znowu "pozamiata" bo to będzie narzędzie na początek drogi i systemu - jak ktoś się już wkręcił w filmowanie 5d2 albo niższymi modelami i będzie chciał dalej w tym kierunku działać to mając już jakiekolwiek szkła będzie naturalnym targetem.. i Canon znowu wypełni stworzoną przez siebie niszę (pomiędzy aparatami z funkcjami filmowania a "dużymi" = PRO kamerami) .. jak jeszcze cenę na poziomie trochę wyższym niż 5d2 na początku sprzedaży ustawi to znowu będzie hit
nie wiem o czym mowisz ;)
znaczy, ze w Polsce nie ma, masz na mysli piszac "u nas" :mrgreen:
nie no, zarty na bok... nie sadze, zeby przed Euro 2012 nie uporali sie ze strzeleniem oddzialu CPS-a na ta najwazniejsza czesc Oostbloku: PL, CZ, SK, HU. jesli w takich zadupiach jak Portugalia sa... no bez jaj...