Odp: Canon EF 50mm f/1.8 STM
Cytat:
Zamieszczone przez
Canonier88
Witam
Nikt za ciebie nie zdecyduje czy warto ( to pojęcie względne).
Ja za 39 zł z przesyłką , kupiłem na ebayu firmy JJC ,czekałem 2,5 tygodnia , ale jestem zadowolony.
Dla mnie było warto.
To co proponujesz można też tam kupić po ok. 5 $ .
Tak jak napisałem sam musisz zdecydować co dla ciebie oznacza określenie "warto".
Niektórzy kupują oryginał za 26 $ i uważają że warto ....
Na pewno to opłaca się ją w ogóle mieć.
Jak kupisz napisz swoją ocenę.
pozdrawiam Wojtek
Ale po co właściwie ta osłona przy tak głęboko osadzonej przedniej soczewce? Chyba tylko dla ochrony wysuwającego się przedniego elementu na wypadek gdybyśmy zapomnieli go "schować"
11.11 na ali jest mega wyprz - oslone mozna bedzie kupic za 3.60$ z darmowa wysylka...
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
11.11 na ali jest mega wyprz - oslone mozna bedzie kupic za 3.60$ z darmowa wysylka...
Tzn gdzie?
Pytanie do osób które kupowały z od chinoli osłonę przeciwsłoneczną - możecie polecić konkretne oferty do tych osłon które dobrze się zatrzaskują na obiektywie? Niestety ta którą ja miałem słabo się trzymała co potwierdza fakt, że zgubiłem ją w noc sylwestrową gdzieś po ciemku na plaży...
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
Pytanie do osób które kupowały z od chinoli osłonę przeciwsłoneczną - możecie polecić konkretne oferty do tych osłon które dobrze się zatrzaskują na obiektywie? Niestety ta którą ja miałem słabo się trzymała co potwierdza fakt, że zgubiłem ją w noc sylwestrową gdzieś po ciemku na plaży...
Bierz to.
Kupilem. Trzyma się znakomicie i zatrzaskuje się "klikiem".
ES 68 Bayonet Mount Lens Hood FOR Canon EF 50mm F 1 8 STM Lens | eBay
.
Tez taka mam i trzyma sie bardzo dobrze.
ja mam pytanie, jak ten obiektyw sprawuje sie w fotografii z wiekszych odleglosci? pytam poniewaz mialem 3 egzemplarze poprzedniej wersji i wlasnie kiedy fotografowalem powiedzmy kjaobraz, czesto zdjecia byly mydlane.