Odp: Branża ślubna zdycha...
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
szambonur ten powód to coś nie bardzo Ci wyszedł :) jakiś taki nieprzemyślany :(
Generalnie jest mniej ślubów, bo ludzie nie mają kasy i nie odczuwają takiej potrzeby jak dawniej.
Wazne aby autor zdjec przemyslal temat...
Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
Cytat:
Zamieszczone przez
marekb
coś dziwnego się dzieje, wypadł mi i 13.04 i 27.04 pierwszy przenieśli na 2014 drugi to rozpad związku :O
Spójrz na to z innej strony... rozkład związku to dwoje potencjalnych klientów zamiast jednego. ;D Ale tak na poważnie: znajomy w ciągu 5 lat fotografował dwa śluby tego samego Pana Młodego. :D
Dobry fotograf skoro klient zadowolony wrócił. :)
U nas rodzinę karze się na każdym kroku - lepiej być "samotną matką", a dodatkowo w UK chyba nie narzekają na brak ślubów czy chrztu wiecie co mam na myśli...
wszyscy chętni aby zawrzeć umowę przed Bogiem wybrali życie w innym raju znaczy kraju.
Tapnięte z tapka
Nie tylko samotną matką. Należy jeszcze podać "ojciec nieznany". Od pewnego czasu powtarzam z żoną, że brać ślub to luksus, bo państwo premiuje konkubinat.
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
bo państwo premiuje konkubinat.
Na razie tylko konkubinat...
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
, bo państwo premiuje konkubinat.
Praktykuje od dwudziestu lat z okładem i jakoś ani jednej premii nie widziałem. I pewnie prędzej świnia niebo zobaczy...
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
Praktykuje od dwudziestu lat z okładem i jakoś ani jednej premii nie widziałem.
Spróbuj wysłać dzieci do przedszkola.
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
Ale jakie dzieci?
No nie wiem, jakiekolwiek. Wnuki np., jeśli masz.
Będziesz miał okazję zobaczyć za co dostaje się najwięcej punktów (których ilość decyduje czy dostaniesz miejsce w przedszkolu).