Bo jest nas dwoje.
Jeanette
Wersja do druku
Witam jestem tu pierwszy raz, i nawet mi się podoba, znalazłem u Was sporo wiedzy.
której zamierzam używać praktycznie (-:
Pozdrawiam wszystkich
Widzisz, każdy ma swoje "widzi mi sie". Poza tym w ciagu przegladania propozycji obiektywów, były tez takie, które z jakis powodów nam sie nie podobaly,... Poza tym nigdy nie napisaliśmy ze chcemy też dokladnie dwa takie same obiektywy.. A "100-400 IS L" bylo Twoja propozycja dla nas :)
Poza tym może łatwiej nam jest wydać jednorazowo 2-3 tys. potem znow kilka-kilkanascie stówek, a nie 6.600 od razu???
Myśle, że ile ludzi, tyle gustów i wymagań a najważniejsze dla nas jest to, że sami się ze sobą potrafimy dogadać i zgadzamy sie w związku z tymi i innymi tematami.
Pozdrawiam
Jeanette
Moze i tak wam wygodniej... tylko nie piszcie za pol roku/rok "trzeba bylo wydac od razu raz a dobrze" :roll: .
Sam to przeszedlem i setki razy cos takiego juz czytalem tu, w emailach, na grupach dyskusyjnych, na innych forach.
No ale widac jestescie w typie ze dopoki sam sie nie oparzy to nie uwierzy ze gorace ;) .
Tak wiec powtorze puente - uwazam ze zle dobraliscie sobie zestaw obiektywow i ze bedziecie tego pozniej zalowac, tracac na wymianach tych obiektywow kolejne pieniadze.
Ale to takie tylko moje marudzenie - i tak dobrze wam zycze i obym sie mylil.
Dzieki za swoje sugestie, aczkolwiek jak juz napisalismy, to sa tylko plany, tak wiec jeszcze nie wiemy co i za ile kupimy - te zwróciły nasz uwage.. Poza tym zanim uda nam sie (po wydatku 2 razy 400D) odłożyć na kolejne obiektywy, minie troszke czasu (a jeszcze musimy kupić troszke niezbędnych nam rzeczy) a do tego czasu zdążymy pewnie jeszcze nie raz zmienić plany.
Miło, że dobrze nam życzysz, ale raczej będziesz się mylił ;)
Pzdr. Jeanette :)
Witam wszystkich serdecznie!
Nazywam sie Michał, obecnie mieszkam w krakowie. Na forum siedze juz od jakiegos czasu ale dopiero teraz stwierdzilem ze "conieco" juz o fotografii wiem i moge cos madrego czasem napisac, do tej pory sie uczylem ;)
Fotografuje glownie przyrode. Moja pasja jest lowiectwo, natura, przyroda.
Witam!
Ja już jestem niesforna, bo się przywitałam gdzie indziej. No cóż...
Trafiłam tutaj, ponieważ potrzebowałam rady co to zakupu nowego sprzętu. No i zostałam póki co, bo tak tutaj ciekawie;)
Spodobało mi się jednym słowem.
Pozdrawiam
P.S. Mam nadzieję, że nie ma dyskryminacji kobiet :/
Witam,
O istnieniu forum wiem od kumpla Canoniera. Sam robię zdjęcia od niedawna, bo od maja tego roku (nigdy wcześniej nie miałem własnego aparatu). Wciągnęło mnie, oj tak :). Nie posiadam Canona ale może jak budżet kiedyś pozwoli to ... kto wie. Póki co muszę się dużo uczyć i liczę, że Wasze posty mi w tej edukacji pomogą.
Pozdrawiam wszystkich.