Eurotrip to świetny film!Niektóre momenty rozbrajają...,,miscuzi...mibello'':lol:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Wersja do druku
Eurotrip to świetny film!Niektóre momenty rozbrajają...,,miscuzi...mibello'':lol:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
E tam, postaram sie osdzukac gdzies fotke/skan pewnego artykułu z pisma które było dla Faktu niedoścignionym wzorem (o "Skandalach" mówie :))Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Pewnie ze tak - Skandale rzondzily :-D Stare dobre czasy ;-) Skandale, Detektyw, Wamp :mrgreen: ... nie to co dzisiejsza makulatura :-?Cytat:
Zamieszczone przez Wats0n
Qrcze, rzuciłeś tak tytułami z naszej szczenięcej młodości i mi się od razu jakoś sentymentalnie zrobiło ;-) A tak na poważnie, to ostatnio sobie wspominałem (qrna, człowiek ma 30 lat i już wspominki uskutecznia - -źle się dzieje...) program "Sonda" ś.p. Kamińskiego i Kurka. Chyba napiszę do TVP, żeby wyemitowali trochę odcinków tego kultowego programu, dzięki któremu robię dzisiaj, to co robię :-) :-)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Dla mnie kultowym programem pozostaje "Za chwilę dalszy ciąg programu." Manna i Materny.Cytat:
Zamieszczone przez bundy
A ze "Skandali" zapamiętałem tytuł jednego z artykułów: "PASIKONIK POŻARŁ PSA!!!". :mrgreen:
Ech, to były czasy. :rolleyes:
No ja nawiązuję do artykułu "Pterodaktyl nad Warszawą - skażona chemicznie Wisła wylęgarnią groźnych mutantów".
Mam go gdzieś, tylko nie ma czasu żeby przeryć dysk.
Dla mnie numerem 1 w Skandalach był artykuł jak stado "śmiercionośnych":lol: dżdżownic pożarło, całą wioskę, gdzieś w Ameryce Południowej.:lol:
Był jeszcze "ZŁY"! Pamiętacie?? :DCytat:
Zamieszczone przez muflon
Chyba nie masz na myśli pozycji Tyrmanda?Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
Kurde, nie wiem. To była gazetka o różnych wypadkach, morderstwach i tego typu historiach. W każdym bądź razie przeznaczona nie dla dzieci :DCytat:
Zamieszczone przez Robson01