Nie wiem, czytałęm ze nie ma domowego sposobu sprawdzenia 5d, to pozycze go i dam do sprawdzenia na zytnia, ale wyglada na pierwszy rzut oka rewelacyjnie, jak nowka!!!
Wersja do druku
Mam go i testuje, rzeczywiście jest jak nówka :) Dzisiaj pojade na żytnią i sprawdzę przebieg. Mam tylko jeszcze pytanie jakie ISO najwyższe użyteczne
jest w miarę bez szumów? I mam problem ze ściągnięciem fotek z aparatu przez kabel, trzeba oprogramowanie?
Pozdrawiam,
Musisz TO zainstalować. Życzę przyjemnego używania
Ściąganie przez kabelek odpuścił bym sobie, wystarczy prosty czytnik kart, będzie sprawniej.
Co do Iso to juz musisz sobie sam na to odpowiedzieć porównując materiał z tym co aktualnie oferują nowe matryce.
Imho każde jest uzyteczne w tym korpusie, ale to tylko moje zdanie.
Wróciłem z żytniej aparat ma 26 tysiecy fotek, cena za jaką mogę kupić 5d to 3,5k a znajać zycie wyrwę go za 3k :) Patrząc na ceny 50d na allegro moze uda mi sie zrobić taką podmiankę bezgotówkowa :) Ciesze się niezmiernie i dzieki za rady.
PS. Zaraz jade do sklepu odebrac juz c24-70 i mnie [cenzura] na dluzszy czas :D
Jedno słowa jakie mi przychodzi na myśl to... FARCIARZ:wink:
Tutaj nie ma co porównywać. A-PSC ma się po prostu nijak do FF i nie widzę sensu inwestować w półśrodki.
Tak jak napisałeś - kto uzywał wcześniej Canona, ten nie ma sie czego uczyć :)
Fotki z 5D za to bezcenne. Też niedawno nabyłem z prrzebiegiem 5577 i już jestem zadowolony.