W końcu udało mi się znaleźć czas i miejsce do stworzenia kolejnego LOTnika :)
Wersja do druku
W końcu udało mi się znaleźć czas i miejsce do stworzenia kolejnego LOTnika :)
czemu tylko jeden? =]
Bo każdy LOTnik, będzie pojedyńczy :]
Pomimo 50mm/2.0 nadal za duża GO. Choć pewnie - jakby zaczerpnąć czegoś dłuższego, to już tła byłoby za mało... Kurcze, jedynym rozwiązaniem jest FF i 85 1.2 :D
Chyba żeby ograć to światłem błyskowym, ale to trzebaby poczekać do wieczora, rozstawić lampy...
Dobra, już nic nie mówię, jest ok :D
Daj mi na to FF + 85/1.2 to powtórzę to zdjęcie :D
Mam jeszcze ciasny kadr, zrobiony 70-200, ale mi osobiście nie siedzi, wolę ten.
Co do błyskowego, nie dało rady, bo to miejsce normalnie jest niedostępne, jest to stacja demontażu pojazdów która jest czynna w godzinach gdy jest jasno.
Wiesz jak jest, sam też wybierasz to co się Tobie podoba :)
ejj a zrob sobie lotnika!
Dawno nic nie było, więc dziś całe trzy zdjęcia z Anną.
118.
119.
120.
ad 118) do retuszu. takie se cienie na twarzy modelki.
ad 119) ucieta reka. postac niby z lewej, a jednak kadr centralny. no i wali sie kadr przez to i przez to, ze po prostu jest krzywy, bez specjalnego powodu.
ad 120) tutaj tez krzywy kadr bez konkretnej przyczyny. jesli juz to widzialbym tutaj prosty kadr w taki sposob skomponowany, zeby drzewo obok modelki bylo w okolicach prawej strony kadru (moze robic nawet rame) i modelka w mocnym punkcie. no i napis CIABATA na drzewie do retuszu..
takie uwagi na dzis :)
merger - co do pierwszego kłócić się nie będę, drugie fakt ręka ucięta, ale kadr jak dla mnie jest ok, właśnie umieszczenie po lewej stronie kadru modelki równoważy przechylenie, trzecie - widziałem to tak i tak zrobiłem. Może za kilka dni stwierdzę że faktycznie można to było zrobić inaczej ;)
Dobra, dziś dość nietypowo, właściwie nietypowa forma fotograficzna.
Było to moje zaliczenie na plenerze, na którym byłem ze swoją szkołą.
http://www.youtube.com/watch?v=iKt5jLaVuYA