Z ostatnich przypadków uceglania R6.2 po aktualizacji do v1.4
Wersja do druku
a co się stanie kiedy Musk wyślę ludzi na Marsa bez wcześniejszego testowania przynajmniej na Księżycu? ;)
Ryzyko pioniera odkrywcy
z firmwarem jest tak że czekasz na ten obiecany z mityczną funkcjonalnością, a przychodzi ten z poprawkami błędów językowych narzecza górnego burundi, a log2 (w R5) jak nie było tak nie ma
Jesli ktos chce zaawansowane funkcje filmowania to kupuje R5.2 lub R5c. R5 ma naprawde swietny footage prosto z puszki, bez potrzeby zadnych logów.
Nie lubie bo szumi niemilosiernie a potem i tak trzeba siedziec mase czasu nad kolorowaniem.
Ogolnie z filmowaniem mam zgryz, przez ktory moj kanal na yt w tym roku stoi. Bo w plenerze lubie cos nagrac. Jak wyjdzie fajny footage to morda sie smieje. Ale gdy przychodzi potem poskladac to wszystko, poukladac klipy, pociac, pokadrowac, wystabilizowac, dodac muze, dodac napisy, dodac efekty, dorzucic foty, jakies intro, outro… kuurrrr… niech ktos to za mnie zrobi [emoji1787]foty postprodukcje lubie, wideo nienawidze. Chcialbym w tym miesiacu skonczyc wideo z Islandii, wrzucic choc 5-6min film kompilacje z Tatr, i na nowy rok kompilacje Wildlife 2024. Ale jak mam przysiasc do tego w premierce.. moze powinienem zmienic program? Moze finalcut jest bardziej user-friendly?
Bez żalu po kilkunastu latach porzuciłem Premiere na rzecz Davinci.