Odp: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD
Ja brak gwarancji bym przeżył, ale dlaczego faktura nie?
szara strefa nie wystawia faktur, przeciez to prywatny import, datego jest taniej
Teraz rozumiem i podziwiam ;) Przecie każdy import jest obecnie prywatny, ale to już NTG.
Co za problem włożyć do pudełka które przyleci później za obiektywem paragon?
Suma-sumarum po co komu taki dowód zakupu.
500 to bardzo mała różnica za takie podchody.
a tu link do wątku gdzie dodawane powinny być zdjęcia w oryginalnej rozdzieloczści
http://photography-on-the.net/forum/...ight=150-600mm
nie wszystkie są, ale jest trochę dużych jpgów.
Ciekaw jestem jak ta pompka zasysać bedzie kurz do środka, w porównaniu do canonowskiej pompki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
grubar
Na 70D nie wygląda to dobrze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pawel_G
w servo sobie nie radził i dwa razy kompletnie zgłupiał nie potrafiąc ustawić ostrości. .
Jak widzę nie tylko mnie udało się doprowadzić AF tego Tamrona do kapitulacji.
Jakiś czas temu pisałem...
Cytat:
Zamieszczone przez
MARANTZ
Jak zwykle szukałem dziury w całym i znalazłem coś co wymaga sprawdzenia z innymi korpusami niż rozbudowany AF 5D3. Potrafiłem AF tego obiektywu w naprawdę ciężkich warunkach doprowadzić do kapitulacji. W AI Servo. Potrafiłem go zatrzymać i nie chciał dalej ruszyć. Potrafi tak ktoś jeszcze? :mrgreen:
Generalnie MOIM zdaniem to z czym ten Tamron przegrywa ze 100-400L to jest AF i tego stwierdzenia będę bronił jak niepodległości. Za dużo pracuję z tele by to zdanie zmienić.
Dzięki za te uwagi Pawel_G bo już myślałem, że mam jakieś omamy. Moim zdaniem muszą poprawić soft w szkle.
Cytat:
Zamieszczone przez
Da__FreaK
Ciekaw jestem jak ta pompka zasysać bedzie kurz do środka, w porównaniu do canonowskiej pompki :)
Ja robilem wprawdzie zdjecia na 600mm, ale dalbym sobie reke uciac, ze to nie jest pompka
Cytat:
Zamieszczone przez
Usjwo
Ja robilem wprawdzie zdjecia na 600mm, ale dalbym sobie reke uciac, ze to nie jest pompka
Pompka to jest bo zmienia długość.
Nie jest to puzon jak C100-400L ;).