Teraz generalnie to już nigdzie ,że tak powiem ,bo dochodzę do siebie po wczorajszych juwenaliach. A raczej afterparty :P:twisted:
Wersja do druku
Widzę, że jednak te Pławniowice rulezzz...:roll::):shock:
Jak nie ma Pławniowic, to nie ma chętnych za bardzo...
Żartuję, pogoda się wywróciła.:(
Chłopaki przepraszam za zamieszanie, nie wiem co mnie przyćmiło, że pomyliłem sobotę z niedzielą. Wrzucę coś z dzisiejszego wypadu. Pogoda nie była przychylna.
Jutro niestety nie mogę.
Ja niestety znowu dałem ciała, nie wiem czy niedzielny wypad miał w ogóle miejsce, ale z góry przepraszam za brak mojej osoby. Tym bardziej, że można by tak powiedzieć zaproponowałem niedzielny poranek... Ehhh... ilość zamieszania z budową domu troszkę mnie czasami przerasta... mam nadzieję, że wkrótce będę miał okazję się zrehabilitować i pofocic...
Spokojnie mamy trochę jeszcze do zrealizowania , choćby rzepakowy plener i nie tylko. Bo trochę pomysłów pojawiło się znowu na horyzoncie.
Ano pojawiło.
Tak po prawdzie, to niedzielny ranek zrobił nas trochę w wała...
Bo miało być brzydko a było wcale nie tak źle- lepiej niż w sobotę!
Dobra, najbliższy weekend ma być ok.
To co?
NIEDZIELA-PŁAWNIOWICE?
Na cały dzień...
Ciekawe ilu z tamtej pierwszej listy się teraz wpisze...?
UWAGA! Podaję terminarz interesujących nas wydarzeń, jednocześnie okazji do spotkań i wspólnego focenia.
MOTOCROSS:
TOP AMATOR CUP 2012
Terminy zawodów: Czerwionka ( Polska )
III Runda 24.06.2012 r.
V Runda 19.08.2012 r.
VII Runda 23.09.2012 r.
Cross rowerowy (Four Cross MTB)
10.06. zawody na Wiśniowcu (tor na stoku naprzeciw stadionu w Rybniku).
Kto nigdy nie był- polecam. 2 lata temu odbyły się tam Mistrzostwa Polski pod patronatem Red Bulla. Się działo.... fikołki, skoki, walnięcia, złamania itd...
P.S. A jak lubicie muzykę rockową to mamy:
2 czerwca 2012, Miejski Ośrodek Kultury w Czerwionce-Leszczynach
X edycja Festiwalu Muzyki Niemechanicznej Around The Rock.
Park im. Piotra Furgoła w Czwerwionce.
Gwiazdy:
MYSLOVITZ, HABAKUK, BULBULATORS, UNDERGROUND
Start, godz. 12:00, wstęp wolny
Szczegóły na www.atrfestival.pl
P.S. Z tym rzepakiem to trza by się pośpieszyć, bo nam opadnie!
Ja się oczywiście piszę na Pławniowice. :)
BTW, w sobotę też można się spotkać na rekonstrukcji Bitwy Wyrskiej. Agenda tutaj: http://bitwawyrska.profort.org.pl
A następna militarna okazja na Operacji Południe w Bielsku Białej w dniach 27-29 lipca. Szczegółów na razie brak, albo ja nie znalazłem. :P