czyli 15.05.2014 oficjalna data spotkania :) Komu będzie pasowało, ten będzie, a jak nie, to trudno (ja na 99% będę) :) Jakieś propozycje na miejsce spotkania, które można by przy okazji "zfocić" ?
Wersja do druku
czyli 15.05.2014 oficjalna data spotkania :) Komu będzie pasowało, ten będzie, a jak nie, to trudno (ja na 99% będę) :) Jakieś propozycje na miejsce spotkania, które można by przy okazji "zfocić" ?
maxmodels.pl :) Z tym, to nie ma problemu. Jeśli chodzi o mnie, to przed foceniem modelek wolałbym się spotkać, obgadać zasoby (ile mamy lampek itp.) i jak byśmy to zorganizowali i gdzie. Wówczas można coś fajnego zrobić, nawet z większym rozmachem.
najpierw trzeba sie zobaczyc. w czw. od 18.30 pasuje Wam? , umawiamy sie na wode mineralna czy piwo?
Wysłane z mojego LG-P760
Kto ma jutro czas i ochotę, to spotykamy się na mieście o 18.30.
Witajcie,
Mam takie drobne pytanie. Czy na terenie Wrocławia działa jakiś klub fotograficzny? Podglądam czasami zielonogórskie towarzystwo fotograficzne i fajnie się ludzie na tych spotkaniach "bawią". I fajnie też poznawać ludzi o tej samej pasji :)
Pozdrawiam
Czy ktoś wyraża chęć na wspólne plenery "landszaftowe" na Dolnym Śląsku?
Mogę zapewnić kilka pomysłów na ciekawe miejsca i transport :D
W zamian mile widziane jeszcze więcej pomysłów na ciekawe plenery i może trochę tipsów;)
myślę, że pojeździć można w ciekawe miejsca :) także ja jestem chętny :)