Ludzie będziecie ciągli ten temat w nieskończoność?:> Jak dostaliście to gitara :) Diodak to zrozumie i docenia wasze podziekowania :]
Wersja do druku
Ludzie będziecie ciągli ten temat w nieskończoność?:> Jak dostaliście to gitara :) Diodak to zrozumie i docenia wasze podziekowania :]
A kiedy III tura?
Będzie, gdy będzie. Nie wcześniej ;)
A kiedy będzie będzie? :)
niedługo tez czekam i się nie buntuję. trochę cierplowości
a co tez mogę sobie tu poklikać
polecam subskrypcje watku na email i na pewno zdazysz 8-)Cytat:
Zamieszczone przez swiderski
Mogłem zacząć zbierać już wcześniej "po staremu", ale KuchateK obiecał zrobić formularz, że zautomatyzować trochę to całe zamawianie i żeby każdy sobie mógł wejść i zobaczyć ile jest zamówionych identyfikatorów i smyczy. Ale że KuchateK się obijał to tak wyszło :mrgreen: a mówiłem, zeby poganiać przez PW ? ;).
Diodak to moze podeslij mi na PW specyfikacje tego formularza to jak bede mial chwilke to cos moze bym wyskrobal??
Nie bede pisal kto obija sie bardziej. Dalej nie odpisales na moje pytania jak chcesz zrobione niektore rzeczy. W swoich logach znajdziesz pytania ktore Ci zadalem w sobote.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
skąd ja to znam :-)
zaczyna sie wzajemne punktowanie a to z reguły oznacza że 'projekt musi ulec przesunięciu na czas przyszły z przyczyn technicznych niezależnych od zarządu firmy':mrgreen: