-
Koszmarnie długi tutek, ale boku są inne - http://www.youtube.com/watch?v=n0uDsF0FXNA
Gościu trochę kombinuje, żeby nie było widać dziwnej skóry (przykrytej teksturą).
Dużo tych filmików. Właściwie to layerowanie + multiply/overlay/softlaight + maskowanie i pędzlowanie (zasłanianie/odkrywanie w zależności od czarnej/białej maski)...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
djaras
(niepowiem czyje)
Ależ powiedz! Powiedz szczerze! MAM UCZULENIE NA MICLESA! :D P.S. Ja nie pisałem o kosmyku włosów leżącym na rzęsach, ale o tym, że rzęsa jest stucznie obniżona i wygląda jakby była źle przyklejona.
-
Micles: wręcz przeciwnie, zaczynam Cie lubić:)
Wiem, że nie o kosmyku pisałeś, chodziło mi tego typu czepialstwo do mało istotnych szczegółów. Sprobój spojrzeć na zdjęcie troche innaczej niż tylko "czujnym (rentgenowskim) okiem"
-
Michale, to ja napisałem o MOŻLIWEJ PRZYCZYNIE obsunięcia się rzęsy:) aczkolwiek z kolei ja nie zauwazyłem tego "mankamentu"...tak czy inaczej, sensu pisania w tym watku nie widzę albowiem:
1. MM postanowił rozwijac się gdzie indziej i szuka sobie miejsca w lepszym towarzystwie
2. jeżeli pkt1. to za niedługo zamkną ten wątek a chyba nie ma sensu zabijać się w "martwym" wątku
-
zadnego innego miejsca sobie nie szukam , to ze to mi przestalo odpowiadac , nie znaczy ze potrzebuje "pocieszenia" gdzie indzie ;]
-
A ja uważam inaczej. O tą rzęsę będę się zabijać do upadłego. Brzydko i koniec. Nawet patrząc jak na całość, cholernie mnie to wkurza.
-
Michał, co bierzesz do głowy, nie jesteś tu od wczoraj, to chyba zdajesz sobie sprawę w jaki sposób zdjęcia mogą być komentowane?
-
Zbyt skomplikowana składnia jak dla mnie, głupiego studencika informatyki...
-
Poprawka, idiotyczne komentarze mogą dotyczyć wszystkiego.
-
bez was jednak nie moge wytrzymac ... powiedzmy
201.
duze tutaj KLIK