Ja będę wolny dopiero po 11, będę Was jakoś szukał
Wersja do druku
Ja będę wolny dopiero po 11, będę Was jakoś szukał
Jak dla mnie 13 pod Empikiem jest ok.
Dla mnie też ok.
będę :)
Kurka, a ja znów odpadam... Koncert mamy w sobotę i rodzinną imprezę. :(
Szanowni Państwo!
W tym roku wyjątkowo wcześnie, bo już w najbliższy weekend (22-23 października 2011) zapraszamy na prezentację kwitnących storczyków z naszej kolekcji. Warunki pogodowe podczas lata sprawiły, że wiele roślin weszło już w fazę kwitnienia.
Szklarnia ze storczykami otwarta będzie w godz. 10.00-15.00.
Jednocześnie informujemy, że jest to ostatni weekend sezonu, po którym nastąpi przerwa zimowa.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam,
Piotr Klepacki
Ogród Botaniczny UJ
ul. Kopernika 27
31-501 Kraków
http://www.ogrod.uj.edu.pl/
Cześć!
Zwracam się z prośbą do was. Razem z dwójką znajomych z krakowskiego oddziału Honda Civic Klub Polska chcieliśmy zorganizować małą i kameralną sesję fotograficzną dla samochodów. Planowałem zdjęcia zarówno przy świetle dziennym jak i gdzieś na krytym parkingu. Samochody są bardziej w stylu urban więc interesują mnie przestrzenie typowo miejskie, najlepiej z ciekawą architekturą w tle.
Zastanawiałem się nad kilkoma miejscówkami, ale może coś mi doradzicie?
Rondo Business Park - Bora Komorowskiego/Lublańska.
Cracovia Business Center - Rondo Grzegórzeckie
Centrum Aspel (Dom Wschodzącego Słońca)
ewentualnie hotele jak np. Park Inn przy rondzie grunwaldzkim:
Macie może jakieś pomysły na umieszczenie trzech samochodów na tle ciekawego budynku w Krakowie w taki sposób, żeby stworzyć klimat miasta, ale żeby setki ludzi nie włazili nam przy tym na głowę?
Druga sprawa...jeśli ktoś chciałby się sprawdzić w tej dziedzinie fotografii to zapraszam :) A gdyby jeszcze przy okazji chciał pożyczyć mi statyw lub UWA to już w ogóle byłoby super :)