Cichy a skąd masz taka specyfikacjie?
Wersja do druku
Cichy a skąd masz taka specyfikacjie?
Z sufitu :mrgreen:
A ja Wam mówię, że będzie Foevon :lol:
Będzie można piksel w piksel porównywać z a900. Najs. ;)Cytat:
Capteur CMOS 24X36 24 MP
PS. "Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 59" - to ludzie wzięki urlopy żeby siedzieć w tym wątku? :D
Canon byłby głupi, gdyby przy takim ciśnieniu na tę puszkę zaproponował niską cenę czyli w okolicach obecnego 5d. Zwłaszcza, że ma już ultratanie 40d i pewnie niewiele droższe 50d.
a to ktoś tak na serio liczył na tanie FF? Bo już się gubię.
Ma być lepszy obrazek niż w 5D (o innych systemach nawet nie wspominając), dwa razy większa rozdzielczość, ISO 6400 lepsze o działkę od Nikona, nowy AF, movie mode, VGA wyświetlacz, najlepiej uszczelnienia, najchętniej bezprzewodową obsługę lamp i ma ile niby kosztować?
Poza tym, że 9 na 10 ludzi piszących w sieci nie kupi sobie tej puszki, a nawet nie zamierza, to jednak trzeba wyjątkowo dużej wyobraźni, żeby takie oczekiwania łączyć z ceną niższą niż te 7-8 koła, czyli w okolicach słabo sprzedającego się D700.
Photokina za 8 dni.....dostałem właśnie zaproszenie od jednej z firm, ale pekaesy z mojej wioski tak daleko nie jadą, więc z Wami wszystkimi spokojnie będę wył do księżyca w pełni i czekał na cud...:-)