nie bądź taki poważny :-)
Wersja do druku
Napisałeś że Tobie wystarczy EOS 300 tylko z matrycą. No to nikt Ci nie broni, kup 300D / 350D , powinno wystarczyć. Chyba, że chcesz pełną klatkę - no to masz świetną możliwość zakupu 5D. Pozamiatane. :)
To nie temat jaki chcemy aparat kupić tylko rozmowy na temat przyszłości Canona, to czego Ty oczekujesz już dawno jest. :)
Wiesz, cały czas chodziło mi o FF (wątek jest o następcy 5D to wydawało mi sie logiczne, z resztą już jawnie napisałem to ze 2 posty wyzej), a dokładnie FF "dla mas", a 5D jak dla mnie to jeszcze nie jest dla mas - przynajmniej w PL. Ja chciałbym taki cyfrowy odpowiednik EOSa 300. Ale to raczej nie jest możliwe.
edit:
Wiesz, przyszłości Canona tu tutaj jest tyle róznych wersji, że głowa boli (bardzo dobrze to oddaje jeden z tagów - "wrózenie z fusów')
Opowiadał mi kolega z Arthura Andersena (czyli dosyć dawno ;)), że w biznesie, w większości wypadków sprawdza się zasada 80:20 - luźno ją interpretując (w końcu sobota, nie? ;)) - można przyjąć, że Canon ma "tylko" 80% klientów za idiotów :mrgreen:
PS
W ramach zobowiązań na nowy tydzień, postanowiłem poczekać biernie na oficjalne dane nowej piątki ;)