Odp: [KrZyChUM] Dzika przyroda
Cytat:
Zamieszczone przez
v.1958
Lisek kojarzy mi się bardzo patriotycznie - z bodaj ostatnią z "Obław" Jacka Kaczmarskiego...
:-)))
W Obławie chodziło chyba o młode wilki :). Lis to jednak cwana bestia. Sąsiak mówi, że na chłopaka swojej córki patrzy jak na lisa w kurniku.
Zdjęcia lisa ładne, a nr 261 MZ najlepsze.
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
W Obławie chodziło chyba o młode wilki :)
Tak, pamiętam - wilki - ale te trzy łapy! :D
Cytat:
Zamieszczone przez
v.1958
Tak, pamiętam - wilki - ale te trzy łapy! :D
Kumam. Gienek załapał :).
Lis z wrzuty 251÷257 dobrze pokazany w akcji. Tylko coś mi nie pasuje z rozmyciem na 251. Prawa strona wydaje się ostrzejsza, a lewa jak robiona na PC.
Maluchy na 263 są słodkie.
262 i 263 boskie. Śmieszne te młode puszczyki :D
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Przyznaj się ile na te smakołyki wydajesz :mrgreen:
Przysługa za przysługę i się kręci :-).
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Gdzieś Ty je wyczaił :confused: Gratuluję fajnych ujęć :) te 3 to ,są urocze :mrgreen:
Na niedzielnym spacerze ;-).
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Tylko coś mi nie pasuje z rozmyciem na 251. Prawa strona wydaje się ostrzejsza, a lewa jak robiona na PC.
Taki teren. Pomiędzy lewą i prawą stroną jest kilkadziesiąt metrów różnicy w tle. Dodatkowo po prawej jest trzcinowisko, po lewej bardzo daleko ściana lasu.
Wracając do puszczyków, do kompletu brakuje jeszcze rodzicieli. Mama w dzień mocno śpiąca. Tato kolo 19.30 otworzył już jedno oko, ale drugie nadal jeszcze przymroczone :-).
264. Mama puszczyk
265. Tata puszczyk
264,265 - bezcenne spojrzenia:). Jak po konkretnej imprezie:)
266. Czterech małych rozbójników
267.
Zdecydowanie przerzuciłeś się z bielików na puszczyki i jak zwykle wymiatasz. Focone 7dII ?
Czterech to było muszkieterów, no i jeszcze pancernych. Od biedy także wspaniała czwórka. O kimś-czymś zapomniałem?;)
Pierzaste ekstra!