odstawał jakością obrazu? raczej nie
Wersja do druku
Czemu tak agresywnie? :) Do obrączek i bliższych portretów uwielbiam 85L, na które jeszcze mnie mnie stać psychicznie, na razie zadowalam się 85 f/1.8 ;) Inna sprawa, że to wszystko zależy od indywidualnych preferencji. Niektórzy lubią mieć bezpośredni kontakt z przeciwnikiem ;) Dźwigam na każdy ślub profilaktycznie 24-70 i 70-200, a i tak większość czasu robię zdjęcia 35L i właśnie 85.
pytanie, czy poniższy zestaw będzie się dobrze sprawował na ślubach:
REPORTER PAS BIODROWY V1 + trzy sakwy CAMROCK L230 czy może brać Camrock L240 na canona 85 1.8 z osłoną a na 28 1.8 i 50 1.8 wystarczyć powinno L230. Czy może jakaś inna propozycja w przystępnej cenie - owy zestaw to koszt ok 200zł.
Ja polecam Lens Case od LowePro. Na 85usm z osłoną i 35L z osłoną idealnie pasuje Lens Case 2s. Poszukaj na allegro, może trafi się "prawie nowy". Za 3 nowe raczej nie zmieścisz się w 200zeta.
Odn pasa, nie prościej nosić zwykły, skórzany ? Tylko, że ja mam problemu z l4-l5:mad: i 2 pasy to masakra
docelowo właśnie chce zamieścić w tym 35L i 85L - bądź podobnych wielkości obiektyw. - zaczynam szukać :)