-
Odp: [panas_k] portrety
nie wierzę, kolejny człowiek kupił plastikowy aparat w którym nic nie działa (jak piszą na forum) :mrgreen: i jeszcze zdjęcia nim robi. z ciekawostek to jeszcze warto pokazać to co się pojawia na wyświetlaczu w czasie sesji, zwykle następuje lekkie załamanie nerwowe innych fotografujących bo wyświetlany obrazek jest zdecydowanie za dobry - nie wiem z czego to wynika - wyświetlacz? czy defaultowe wywołanie rawa?.
-
Zima idzie, trzeba coś zacząć dorzucać do pieca i przenieść się do domu z fotkami - leje tutaj non stop :-/
Pstryk!
156.
-
Zima , a Ty rozbierasz modelki;) cwanie;), zaglądam tu od dawna, choć to nie mój klimat, ale zawsze na coś kreatywnego i technicznie dobrego można popatrzeć.
Gratuluje Veny:)
-
Hehe, dokładniej mówiąc modelkę :D
Dziękuję, dziękuję, dopiero się rozkręcam :P
-
Pasują kolory świetnie do siebie na #156. Róż w tle i skóra modelki.
-
Kris pierwszy raz mam uwagę ;-)
Czy nie lepiej byłoby obciąć 2cm z dołu, tak ciut powyżej cienia od zgięcia w pasze? Cięcie linii biustu w pionie wydaje mi się mało eleganckie, do tego świetlista delikatna tonacja zdjęcia zyska gdy odejmie się ten bardzo ciemny element ;-)
Jeszcze raz gratuluję jednej z najlepszych galerii na C-B, zaglądam tu z niekłamaną przyjemnością ;-)
-
Dzięki :) Próbowałem już tego cięcia ale wtedy głowa jest za ciężka i całość leci w prawo, mocny punkt kompozycji też przenosi się już za wysoko. Mam jeszcze inne pstryki z tej sesji, właśnie obrabiam, plus kilka nowych, fajniejszych z niedzieli, na razie to taka rozgrzewka w sumie i zmaganie z maluteńką przestrzenią mojego mieszkanka :)
-
Najlepsze portrety na tym forum.
Czy próbowałeś 156 kadrować w proporcjach 3x4?
-
-