Olej maturę - ja tak zrobiłem i wyszedłem na tym dobrze - miałem wystarczająco dużo % żeby dostać się tam gdzie chciałem, a nawet na górkę :D
Daję ci 1 dzień, bo innym też przedłużałem. Czekam do jutra do 19.
Wersja do druku
Olej maturę - ja tak zrobiłem i wyszedłem na tym dobrze - miałem wystarczająco dużo % żeby dostać się tam gdzie chciałem, a nawet na górkę :D
Daję ci 1 dzień, bo innym też przedłużałem. Czekam do jutra do 19.
Dzięki, fota jutro będzie. :)
A ja mam taki kłopot, że nie wiem gdzie się chce dostać, więc wszystkie trzy rozszerzenia trzeba ładnie napisać, coby wybór był;)
Jak na razie przysłała jedna osoba.
Poddaję się. Inicjatywa niestety uległa.
Jeżeli są jakieś chętne osoby, które podjęłyby się brania udziału w drugiej edycji (i regularnego przysyłania zdjęć), proszę o wpisywanie się tutaj. Nad regulaminem będę się pewnie niedługo jeszcze raz zastanawiał, ale moją koncepcję podawania tematów tydzień przed terminem będę nadal bronił.
Nie poddawaj się. Jak chcesz to pomogę nie tyle to ciągnąć ale dać kopa aby nabrało rozpędu.
Co, nagrody? :D
E tam nagrody, użytkownicy na CB a z całym szacunkiem znakomita większość marnie fotografuje i stąd marna frekwencja. Ale też niewątpliwie są autorytety. Zlikwiduj sondę i zaproś znanych użytkowników do jury. Proponuję połączyć konkurs z poradnikiem dotyczącym danego tematu i chętnych do zabawy będzie więcej. Na dzień dzisiejszy to wieje stąd internetową nudą.
Dobre pomysły, ale czy będą chętni. I kto zajmie się wyznaczaniem "znanych użytkowników"...
To ja wroce do pomyslu zeby lista uczestnikow byla po prostu "otwarta" kto ma pomysl na fote danego tygodnia, przysyla propozycje. Najlepsza 10tka dostaje punkty. Tydzien na realizacje to zupelnie wystarczajaco, albo ma sie pomysl na zdjecie albo nie.