bo piszac o jakichs glupich rzesach ocenia sie modelke, a nie zdjecie
Wersja do druku
bo piszac o jakichs glupich rzesach ocenia sie modelke, a nie zdjecie
Z tego miejsca serdecznie chcialem przeprosc za fakt iz nie wszyscy robia idealne i piekne makeupy , chociaz ja z tego jestem bardzo zadowolony , ale w sumie co z tego. Jak rowniez za to iz kosmyk wlosow oparl sie o rzesy przez co cala koncepcja zdjecia legla w gruzach , nie mowiac o tym ze sam fakt zastosowania tych rzes , sposob obrobki doprowadzil do tego ze zdjecia nie watpliwie ociera sie o granice kiczu. Oczywiscie zapomnialem tez ze uzycie ringu jest powszechnie karane , zabronione i powoduje niesmak u ogladajacych. Owszem , zastosowanie tekstury spowodowalo kolosalna zmiane w odbiorze zdjecia , no i uczynilo z niego grafike ( sic! ) a nie zdjecie...
właściwie po takim dictum wszelkiego rodzaju uwagi na temat zdjęcia nie maja sensu...po prostu zdjęcie jest idealne i super i tak właśnie miało być i jest. Zastanawiam się tylko po co, pokazując zdjęcie, narażać się na uwagi ignorantów, którzy nie dość, że nie padli na pysk to jeszcze bezczelnie zwracają uwagi np. na temat WIDOCZNYCH w oczach ringów a nie w ogóle na temat użycia ringu.
no a nie jest idealne ? :lol:
tak czy owak jest grafika na pograniczu kiczu wiec w sumie dyskusja nie ma sensu :lol:
mowiac szczerze mam dosc czytania o tym ze rzesa sie nizej opuscila przez co jest do **** itp , tak ze dziekuje ze wszelkie uwagi odnosnie publikowanych zdjec przeze mnie watku , tym 200 zdjeciem koncze , najwyrazniej popie@%3 w innym brodziku umyslowym po prostu :lol:
zeby nie bylo , po prostu juz mi sie nie chce , wymiekam przy ilosciu specjalistow na tym forum
Oj przestan :D
Czasem to mam wrazenie ze niektorzy przechodzac od laika do powiedzmy "semi-pro" nie wytrzymuja cisnienia jakie wywiera forum - w sensie krytyki :)
Chcesz byc kolejna osoba po All'u ktora zabiera zabawki a pozniej wraca bo nie ma sie jednak z kim tak fajnie pobawic?
:D
Czytaj komenty, a rob swoje. I juz.
nie o to chodzi wiesz , kurde nie chce sie tu rozwijac w temacie bo nie miejsce odpowiednie , wiec pasuje
Nie dajmy sie zwariować!!! Niektóre uwagi (niepowiem czyje) są na pograniczu absurdu i obłedu, a wręcz paranoi...kosmyk włosów oparty o rzęse...!!! Normalnie kabaret!
no i co się boczysz?
chciałeś usłyszeć opinię innych o tym zdjęciu? - to może się nie obrażaj, jeżeli nie WSZYSTKO WSZYSTKO się podoba
nie chciałeś? - to może założysz sobie galeria na stronie, nie an forum?
jeszcze ta osobista aluzja :/ a ja Twoje zdjęcia chwaliłem
Jak dla mnie zdjecia i obrobka swietne.
Jak dla mnie by sie przydal tutorial jak te teksturki robicie :)
A i jesli chodzo te "wlosy na klacie" to rzeczywiscie mialem takie glupie wrazenie
ani sie nie obrazilem , nie mam juz 12 lat
ani tym bardziej nie robie wycieczek osobistych ( bo niby gdzie )