Czy te smycze co są pokazane na pierwszej stronie oraz identyfikatory i koszulki to jeszcze sprawa jest do zrealizowania czy temat już zamknięty? Nie chce wertować 35str. dlatego pytam.
Wersja do druku
Czy te smycze co są pokazane na pierwszej stronie oraz identyfikatory i koszulki to jeszcze sprawa jest do zrealizowania czy temat już zamknięty? Nie chce wertować 35str. dlatego pytam.
Bazyss, generalnie temat jest w trakcie odgrzebywania. Jest szansa, N00bek kontaktował się z Krzyśkiem, który temat organizował za pierwszym razem, że będzie ogłoszona ponowna akcja wyrabiania koszulek, smyczy, identyfikatorów, itp. Stąd było moje pytanie, ponieważ od ostatniego posta minęło trochę czasu, a informacji zwrotnych jak na lekarstwo...
Podajcie cenę za smycz - pewnie będzie wyższa o VAT :)
ja też jestem chetny na koszulkę , identyfikator i kubek. Czekam z niecierpliwością.
Chętny na cały zestaw, jak coś to mogę pomóc w zorganizowaniu produkcji. Mam kilka znajomych drukarni
czy ktoś się podejmie zorganizowania kolejnej tury "dystrybucji" smyczy bądź też innych gadżetów ?
Ja się mogę podjać
Super :) W takim razie zbieramy listę chętnych - oczywiście po rozpoznaniu ceny.
Witam,
Ja bym był chętny na smycz oraz polo białe XL i t-shirt biały XL.
Pozdrawiam,