długi czas byłby fajny, jakbym miała statyw...
nol - pokombinuje cos jak wejde na pc'ta...
Wersja do druku
długi czas byłby fajny, jakbym miała statyw...
nol - pokombinuje cos jak wejde na pc'ta...
obejrzałem całą Twoją galerię i doszedłem do wniosku, że świetnie pokazuje Twój rozwój w fotografii :) Co najciekawsze - szybki rozwój :)
krótki i szybki fotoreportaż z 11.urodzin Bass Medium, które odbyły sie ( jak zawsze) w Piwnicy 21 w Poznaniu.
102.
103.
104.
105.
106.
tłumu nie udało się wyłapać: był za gibki, ruchliwy i energetyczny, a do tego nieoświetlony...
Nie jestem szumofobem ale... to szumi strasznie mocno.
103 zapomniałam chyba odszumić... wiem, ze na 102 też ten szum widać, ale jest o wiele lepiej niż było... chyba, ze masz sposób na odszumienie bez znacznej straty na szczegółach?
Niższe ISO. To mój sposób ;) Niestety, nie robię tego typu zdjęć więc raczej nie miewam takich problemów z szumami :) Ale NoiseNinja od czasu do czasu zdarzało się niegdyś użyć, radził sobie dobrze, a i ostatnio czytałem że zbiera wyższe noty od NeatImage... Spróbuj jeśli jeszcze nie próbowałaś.
Dotychczas : Odpuścić sobie foty w takiej ciemnicy. Zawsze można też pożyczyć od kogoś lampę.
sposob - zmienic body :)na lepsze ;0
fotosc - daj mi dofinansowanie to je zmienię, jak na razie nawet na głupią 50tke 1.8 mnie nie stać...
próbowałam z Neat Image, ale masakrowało zdjęcia... Cóz, będę dalej próbować coś z tymi szumami zrobić i zdam wam relację, czy się cos udało ;)
To zarób. Ja na wszystko uzbierałem sam. Jedynie pierwszy zakup : 350 + kit był dofinansowany w 50% przez starszych :P