Muflon - lista banow w danym miesiacuCytat:
Zamieszczone przez Grzdyll
Tomek - lista OT
Czacha - ciekawe zdjecia na forum (oj nie napracuje sie ;) )
Ja - lista trolli albo troll miesiaca
Oczywiscie zartuje z tym podzialem :p
Wersja do druku
Muflon - lista banow w danym miesiacuCytat:
Zamieszczone przez Grzdyll
Tomek - lista OT
Czacha - ciekawe zdjecia na forum (oj nie napracuje sie ;) )
Ja - lista trolli albo troll miesiaca
Oczywiscie zartuje z tym podzialem :p
poprawka:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Vitez - Lista nabijających posty! (ops, właśnie jeden nabiłem) (-:
Widze ze i ciebie to boli :twisted: .Cytat:
Zamieszczone przez minek
A ja jestem od zawsze za likwidacja licznika postow bo nie wiem komu jest on potrzebny.
Chyba tylko tym ktorzy (wg mnie w dziecinny sposob) korzystaja z niego jako argumentu w dyskusjach, gdy merytorycznych argumentow im zabraknie :rolleyes: .
grrrr ban na tydzien bleh....:) never ever potem co czytac nei bylo:) ja sie pisze na legitke jak cos....any help wanted?
Nie boli. Bardziej mi się podobają opisy. Nie wszystkie, bo ten co mam to chyba już trzeci z ,,uzależnieniem'' w treści. Nie jestem uzależniony i tak się nie czuję, a taką mi forum przypięło metkę.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Będę pisał dopóty, dopóki nie pojawi mi się ,,forumowy mądrala''. O, to by mi odpowiadało (-:
Sztuka dla sztuki? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez minek
Czy bedzie cos jeszcze z legitymacji?
Jesli bylo to juz gdzies napisane to przepraszam ze zawracam glowe ale jakos mnie to musilo ominac...
Pozdrawiam i z gory dzieki za odp
Ale macie zacięcie w nabijaniu... :D Legitymacja to taka względna sprawa. Może się przydać, ale nie musi. Pewnie i może zaszkodzić czasami :D
DiodakCytat:
Zamieszczone przez Diodak
jak najbardziej masz rację. poopieram
Popieram inicjatywę legitek i chętnie przyłaczę sie do tworzenia periodyka w PDF. Oczekuję na podział zadań - he he he.