-
Kolejne szkiełko zakupione u Towersa (to już czwarty mój zakup u Foto-ivy). Kontakt telefoniczny + PM bez zarzutu. Realizacja natychmiastowa. Opakowanie konkret, szkło nie wykazuje oznak mydła, FF czy BF. Kolejny raz powiem - POLECAM.
Dzięki Towers !
-
Nie znając gościa kupiłem kiedyś u niego obiektyw. Bardzo dobry kontakt, fajne maniackie podejście, szybka realizacja.
Teraz z chęcią powtórzyłem sprawę z 5D2.
Patrząc po mailu, zamówiłem ok. godz 10 wczoraj.
O 12 DZISIAJ wpadł kurier.
:cool:
-
Mój zakup jeszcze nie doszedł do skutku, ale samo to jest już dużym plusem na korzyść Towersa.
Nie wciska obiektywu żeby tylko go opchnąć, dba o zadowolenie klienta w każdym aspekcie, wie co sprzedaje i nawet bardziej mu zależy na zadowoleniu klienta niż samemu zainteresowanemu.
Już wiem, że na pewno będę Towersa polecał a i sam jeszcze troszkę kaski u niego zostawię...
Pozdrawiam Towers i Szampańskiego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku, czekam na nową dostawę.
-
towersivy ja sam u niego kupiłem cały sprzęt i na pewno jeszcze będę się z nim kontaktował bo mam zamiar kupić jakieś szkło z eLek a wiem ze będzie sprawdzone i konkretnie zapakowane jeśli mam polecić to na 100% jestem na TAK
-
parę dni temu kupiłem u Towersa canona 400/5.6L - cóż znów mogę powiedzieć - to samo co zawsze: tak trzymać
-
Jeszcze nic nie kupilem u Towersa ale polecam czlowieka. Dobry kontakt, cierpliwy i mozna negocjowac.
-
Jestem bardzo zadowolony z realizacji mojego zamowienia.
Towers jak pewnie wiele razy w przeszlosci wykazal sie profesjonalizmem oraz uczciwoscia. Zyczyl bym sobie tylko takich sprzedawcow spotykac w przyszlosci. A ze rzeczywistość bywa różna to na pewno jeszcze skorzystam z oferty Towersa aby moje zadowolenie trwalo:)
Dzieki jeszcze raz:)
-
U Towersa kupiłem 50D i wszystko przebiegło w należytym porządku, szybko sprawnie i super zabezpieczone. Spokojnie mogę polecić.
-
U Towersa kupiłem 70-200 f4L i 85 f1,8, obydwie transakcje przeprowadzone bardzo sprawnie i bez problemów, potem mi jakoś zniknął i wreszcie go znów namierzyłem:-D jako Foto-ivy, bo najwyższy czas na następne zakupy:-D
-
Ja również jestem zadowolony z współpracy z Towersem. Kupiłem u niego 450d+kit i jestem bardzo zadowolony. Paczka świetnie zapakowana i szybko dostarczona. Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, naprawdę polecam tego człowieka.