-
Hej witam wszystkich piszę tutaj pierwszy raz. Widziałem, że niektórzy użytkownicy posiadają polską instrukcję do Canona A570IS prosiłbym jakby ktoś mógł wysłać mi ją na maila: pietras65@wp.pl. Kupiłem ten aparacik a to co mi dali to instrukcją nie można nazwać:/ Z góry dzięki
-
poprosze o przesłanie mi instrukcji do canona A60 na meila (pitekizuza@wp.pl).
ponoć idzie pobrać link,ale ja jestem za głu.............
i jak jest możliwe to w języku polskimn
DZIĘKI i POZDRAWIAM!!!!!!!!!!
-
proszę o instrukcję do canona powershot A560 lub linka skąd mógłbym ją ściągnąć ten http://instrukcjecanon.prv.pl/ nie działa ficp@poczta.onet.pl
pilne
-
Jeśli można to proszę o polską instrukcję do 570is. Mój mail: mody1964@interia.pl
-
Już raz prosiłem ale nikt mi nie podesłał instrukcji do A570IS. Proszę jeszcze raz. pietras65@wp.pl
-
a710 IS
Poszukuje instrukcji do Canon a710 is w PL w zwiazku z tym, ze mam beznadziejne ksero i srednio moge sie rozczytac :(
z gory dziekuje za pomoc.
Tolek (mailto:tolek81@gmail.com)
-
szukam polskiej instrukcji do A570. Może ktoś pomóc??? :)
-
szukam polskiej instrukcji do Ixusa 860IS, razem z aparatem kupowałem kilka innych rzeczy i przeoczyłem jej brak, sklep karze dowiadywać się pod koniec tygodnia niestety nie zdążę jej odebrać przed świętami a aparat ma być prezentem - Ktoś pomoże ??
seba@alisma.pl
-
Witam!
Miałbym ogromną prośbę do użytkowników Canona A720: mógłby mi ktoś podesłać instrukcje w .pdf na mojego maila bo kupiłem aparat w Holandii i niestety takowej nie mam:/ Będę wdzięczny:
lukasz.sendek@gmail.com
-
Witam,
jeżeli ktoś dysponuje instrukcją w języku polskim do Canona S5 IS to byłabym wdzięczna za przesłanie na maila jbm1@wp.pl lub podanie linka skąd można obecinie ściągnąć.
Z góry bardzo dziękuję.