Jeszcze chwila... 200-300-350 pokazali w ciągu 2 tygodni.
Wersja do druku
A co mają powiedzieć chłopaki od N jak zobaczyli D60?
Canon spokojnie stawia fabrykę CMOS-ów, a roczne wahnięcia sprzedaży przy mniej więcej rocznym cyklu wypuszczania nowych aparatów to akurat, żeby móc równie spokojnie rozważać ewentualny zakup co drugiego następcy.
po tych wszytskich nowosciach czuje sie jak bym mial jakiegos zloma z niszowej firemki... :)
No i ogolnie to tak chyba jest, bo akurat ten segment ktory mnie i chyba nie tylko interesuje jest przez canona OMIJANY... mamy wybor albo 450d albo 1d/1ds. 40d to ja nawet nie wiem jak okreslic patrzac na aparaty konkurencji (jak rowniez canonowskie 450d), a 5d co by nie gadac jest juz przestarzaly.
...ksera przeslonily Canonowi swiat... to juz nie te czasy gdzie byl niedomagajacy Nikon i jedyne CMOS-y produkcji canona, chyba czas sie wziac do roboty.
No to LV w Sony rządzi. Nie tylko AF działa normalnie, ale też ekranik odchylany i to tak rozwiązane, że jednym ruchem podnosi się do góry, czyli do pozycji, w której najczęściej się go używa.
ciekawe jaka teraz bedzie cena 450d na początku marca...mialo być 2700 ;) :)
No i chyba ewenement - dwie takie same puszki z mozliwoscia wyboru 10v14mpix tyle ze .. no wlasnie CCD :/ ( czyzby juz nikt nie chcial kupowac od nich tych 10mpix matryc ? ).