samochód można tam zostawić przejeżdzałem dzis tmtedy i miejsca ok, ja pewnie tez sie pisze na jutro ale z moim linym sprzetem trudno jak troche dozbieram to zmienie ale chyba o tej godzinie to treoche wczesnie niebedzie jeszcze za ciemno?
Wersja do druku
samochód można tam zostawić przejeżdzałem dzis tmtedy i miejsca ok, ja pewnie tez sie pisze na jutro ale z moim linym sprzetem trudno jak troche dozbieram to zmienie ale chyba o tej godzinie to treoche wczesnie niebedzie jeszcze za ciemno?
Lepiej być gdy jest za ciemno i chwilę poczekać niż stracić najlepsze światło ;). Ja biorę statyw ze sobą.
Jak bylo? Poranek byl dosyc mglisty.
Pojawiło się 7 osób. Mgła rzeczywiście była dość wysoko, ale za to światło nas bardzo rozpieściło :). Powinno pojawić się dużo zdjęć z pleneru bo chyba wszyscy byli zadowoleni :)
Ja będe miał ze 3-4 fajne foty. Nie jest źle. Miło było.
Kiedy następny plener?
pierwsze efekty już widać na Plfoto :) ciekawa jestem kolejnych :)
!@#$%^& kurza twarz!
Cały tydzień (5-11) warowałem na forum czy padną jakieś terminy na poranny plener, szczególnie, że chciałem "wykorzystać" kolegów ze 100mm makro. Dziś zaglądam i dowiaduje się że 11h temu był mój wymarzony spęd :( brak mobilnego dostępu do forum chyba przeważy za kupnem jakiegoś ifona :):)
Prawa Murphy'ego rules!
Ja dziś skromnie, jedynie dokumentowałem plener.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Dziękuję wszystkim na wspólne fotografowanie.
Poniżej pierwsza część gniotów z porannego wypadu ;):