Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie
Jeszcze raz, w temacie odklejajacych sie gum albo innych niedociagniec. W moim 6D nic takiego nie ma miejsca, po dokladnych (bardzo dokladnych ogledzinach) nic sie u mnie nie odkleja (nie jest grubsze itp.) i nic nie skrzypi. Tez jestem upierdliwy jesli chodzi o drobiazgi.
u mnie tez ta gumka minimalnie odstaje
a ja potwierdzę ze mówiłem dokładnie o tym miejscu. Palcem się tam nie trzyma wiec nie powinno się nic dziać
Przecież na prezentowanym foto nic nie odchodzi - to tak ma być, bo gdzieś się okładzina musi kończyć :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Przecież na prezentowanym foto nic nie odchodzi - to tak ma być, bo gdzieś się okładzina musi kończyć :)
Hehe, dobre :D To nie jest zdjęcie mojego body tylko pierwsze lepsze z google z oznaczonym przeze mnie miejscem odstawania gumy, takie pogladowe żeby każdy wiedział o które miejsce chodzi...
Ponizej zamieszczamy krótki filmik przedstawiajacy problem, tym razem w roli głównej moje osobiste body :) sory za jakość ale nagrywane kalkulatorem :)
https://youtu.be/DChzIfSjPn0
Niby nic strasznego ale denerwuje mnie że kupuje nowy sprzęt i odrazu coś sie odkleja. Oby tylko sie nie pogarszalo. Mimo wszystko uważam że to świetny aparat :)
u mnie w 6 jest wszystko ok, a trochę ja włóczę to tu to tam. Za to w 600d miałem podobnie, ale dopiero po roku użytkowania.
Idźcie robić zdjęcia a nie zastanawiajcie się nad gumami, jak się odklei to przykleicie !
Nadmieniam, że u mnie wszystko OK ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
KamWaw89
Ponizej zamieszczamy krótki filmik przedstawiajacy problem, tym razem w roli głównej moje osobiste body :) sory za jakość ale nagrywane kalkulatorem :)
https://youtu.be/DChzIfSjPn0
:)
Ten film to jakiś żart, ale niezły ten kalkulator jak takie filmy kręci.
Nie nadaje się to na żadną reklamację - śmiechem Cię zabiją w Serwisie na Żytniej :)
Ale nikt nie mówi tutaj o reklamacji, ja z mojej strony wrzucilem filmik zeby zobrazowac to o czym mówili poprzednicy, żeby każdy wiedział o co chodzi, bo mialem taka możliwość. Tak jak juz pisałem, uważam 6D za świetny aparat i żadna guma tego nie zmieni a o reklamacji i wysyłaniu swojego "dziecka" na żytnią z tak blachego powodu nawet bym nie pomyślał :)