Albo dodali krzyżowe punkty ostrości? ;-)
Pozdrawiam
Grabus
Wersja do druku
Albo dodali krzyżowe punkty ostrości? ;-)
Pozdrawiam
Grabus
albo af na f/8 :)
Kurczę, sporo osób ma ten świetny aparat, a ja nie mogę znaleźć nikogo na forum kto wrzuca fotki z 6D. Ma ktoś jakiegoś linka?
Witek_K wrzuca chyba z 6D.
ja też wrzucam ale na moje nie patrz, nie to nie wina body- to moje umiejętności :D
Ok, ale jak tam wejść :) Sory, ale nie ogarniam tych opcji tutaj. Wszedłem w profil użytkowników ale tam w zakładce zdjęcia, nie ma zdjęć.
Szukaj tu: Galerie użytkowników i tu: Nasze fotografie
Witam Wszystkich.
Dziś stałem się mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem 6D :D - przesiadka z leciwego 20D.
Bateria się ładuje, aparat jeszcze nie odpalany ale trochę zastanawia mnie działanie przycisku spustu migawki. We wszystkich poprzednich EOSach wyczuwalne były dwie pozycje, nastaw ostrości a potem wyraźne pyknięcie włączenia migawki. W moim 6D wyraźnie czuć nastaw ostrości natomiast spustu już wcale... Tzn da się wcisnąć ale nie ma wyraźnego ruchu przycisku, gómowato to działa.
Czy to normalne ?
Tomek
dzisiaj zauważyłem że nie odlicza czasu na B? coś robię nie tak? czy ten model tak ma? wiem że wszyscy mają telefon, a niektórzy nawet prawdziwe zegarki, ja to mam nawet taki (nie chwaląc się) bez bateryjki, więc można z nich skorzystać ale jak dotąd polegałem na tych sekundach co się w prawym dolnym rogu wyświetlacza pojawiały, zamiast poprawiać koreański opis może by taki sekundnik zrobić. taki sekundnik jest potrzebny bardziej niż łącze do facebooka.