...chętnych na zwiedzanie Kraka zawsze zapraszamy...
Wersja do druku
...chętnych na zwiedzanie Kraka zawsze zapraszamy...
Witajcie drodzy Krakowscy forumowicze,
Wybaczcie że tak się wpycham w różne wątki, jednak nie często mam czas usiąść przed PCtem. Chciałem ponownie zapytać o możliwość spotkania się w plenerze z kimś kto posiada obiektyw makro, jak pisałem wcześniej najlepiej pomiędzy 60mm - 100mm, szczegóły mojej propozycji TUTAJ Oprócz użytkownika Bangi nikt nie zareagował a ja nie wiem dlaczego. Czy to filozofia typu "Żony i szkieł nie udostępniam?" :) Nikt nie ma takich szkieł / nie interesuje się makro? Obiecuję, że nie gryzę, nie zrzędzę i nie wycinam nerek w celach handlu organami.
Pozdrawiam
Fotowator.pl
Chętnie wybiorę się na poranny plener i użyczę 100, ale dopiero w przyszłym tygodniu będzie to możliwe.
Robert ma "dwójkę", ja "jedynkę", z którą też bym się chętnie gdzieś wybrał po niedzieli.
No Panowie! To rozumiem! "Pospolitego ruszenia" jeszcze nie ma ale już blisko :mrgreen: Jeśli któryś z was, lub ktoś kto jeszcze będzie chciał dołączyć ma jakieś propozycje co do dobrego miejsca co by robaki dopisały to śmiało pisać, postaram się stawić w dowolnym miejscu Krakowa czy też jego bliskich okolic. Przyznam że nie robiłem nigdy sesji makro a w szczególności robali, ale po wpisach na forach z tego tematu widzę że to jakieś mordercze godziny poranne wchodzą w rachubę, czy tak?
podobno na południu Kraka ślimaki atakują zmasowanymi stadami, chociaż ślimak to nie robak ;)
i zbyt spore są na makro ;)
Jeśli już zamierzacie polować na ślimaki to rzeczywiście wcześnie rano lub wieczorem. W ciągu dnia chowają się przed słońcem po krzakach. Wiem co pisze - mam ich w ogrodzie plagę - wszystko zżerają.
Gratulacje dla nessuno. Jej zdjęcie z Ogrodu Botanicznego ukazało się w rubryce Hot Shots w najnowszym numerze Digital Camera Polska :-D
...super...Ness pokaż fotkę...:)....