Był ogromy, ślad utrzymał się na niebie z 2-3 sec.
Miał farta.
Wersja do druku
Był ogromy, ślad utrzymał się na niebie z 2-3 sec.
Miał farta.
Wystarczy mu wytlumaczyc ze fotografia to sztuka i nie ma w niej miejsca na takie detale jak odpowiedni uklad gwiazdozbiorow na niebie ;-))))
Photo Day 13.0 w Krakow Airport
http://www.mmkrakow.pl/383055/2011/8...?category=news
Czy Photo Day musza byc ZAWSZE organizowane w te weekendy w ktore pracuje? :D
Eh... wiatr w oczy przez cale zycie ;-)
Tak na marginesie to ciekawe jak udalo im sie zorganizowac tam Photo Day.
Wladze Balic jak by to najdelikatniej powiedziec... sa mocno spiete :)
O ile np w Pyzowicach wystarczy pogadac z rzecznikiem (ofkors nie kazdy moze) i bez problemu kilka razy stalem 10m od pasa na ktorym ladowaly samoloty (swoja droga bylem troche zly ze nie zabralem aparatu :) o tyle na Balicach chociazby wejscie 0.5m za szlaban oznacza koniecznosc wykonania 1000 telefonow i zostania obmacanym przez 10 SOL'istow, ze o pozostalych przyjemnosciach nie wspomne :D
Termin naprawdę niezły. Akurat gdy w Radomiu jest Air Show
Ja właśnie miałem jechać do Radomia, ale się nie uda więc spróbuję się zapisać się na Balice , na pocieszenie.
Ja się na Balice wybieram.
Udało mi się zapisać :)
Widziałem też kilka znajomych nick-ów stąd.
Gdyby ktoś chciał się przyłączyć do wyjazdu to jadę samochodem z Prądnika Białego i mogę Kogoś zabrać. W razie czego proszę pisać.
Ja również jadę samochodem z Nowej Huty i chętnie zabiorę innych uczestników. Faktycznie pomiędzy godz. 7.30 a 10.30 ląduje i startuje najwięcej samolotów. Co do parkingu to muszę przyznać, że jest bardzo drogi - 5 zł/15 min ( pierwsze 10 minut bezpłatne ). Wszędzie zakazy zatrzymywania się i postoju. W minioną niedzielę wybrałem się na słynną górkę na linii zejścia, a auto zostawiłem między pobliskimi zabudowaniami przy głównej drodze ( nie było żadnych znaków ). Stamtąd na piechotę ok. 10-15 minut do ronda. Można pojazd zostawić też przed wiaduktem nad autostradą. Też ok. 10-15 minut do ronda. Jak ktoś jest zainteresowany transportem proszę pisać na PM. Pozdrawiam.