Zapowiada się wybornie.
Czy planujemy coś w kwestii, którą poruszył asikson?
Wersja do druku
Zapowiada się wybornie.
Czy planujemy coś w kwestii, którą poruszył asikson?
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
8. Pawel_G
9. Asikson
10. MCorto
11. oskardj92
12. piotrr (rojski)
13. krzdra
14. bachman
Oooo widzę że świetna okazja poznania i pofocenia przeszła obok nosa, następnym razem będę bardziej czujny :). pozdrawiam
Impreza w niedzielę ;-)
Pytanie tylko kto weźmie ogórki?
A bierze ktoś IS'a w płynie? :D
Jest już ostatecznie ustalony i potwierdzony skład modelkowy, ufff...więc będzie 7
http://www.starz.pl/canon/index.php?...sg2858#msg2858
Oj sie zapowiada na faktyczny rozgardiasz , czy nadal podtrzymujemy propozycje że pracujemy w trzyosobowych grupach i ustalamy sztywne regóły czasowe ?
Oczywiście, jak każdy będzie sobie sam, to może być bałagan.
Więc w zasadzie nie mamy innej opcji jak stworzyć jakieś 4 zespoły na bazie błyskotek i wyzwalaczy jakimi dysponujemy i focić na przemian, pomagając sobie w międzyczasie.
Nie zapominajmy, że to jednak centrum miasta i warto mieć baczenie na ew. gapiów, tudzież przytrzymać lampę/blendę koledze.
Wtedy będzie miało to większy sens, niż tylko integracyjny.
Dziewczyny (i nie tylko) liczą na jakieś foty, a zachód słońca następuje dość szybko.
Damy radę !!! :)
Ja tam mam już mniejszą ochotę na plener - nie dostałem ani lampy ani softboxa. Lipa...
Nic takiego - w jednym przypadku czeski błąd w moim adresie a w drugim nierzetelność sklepu który kase na konce miał we wtorek i do czwartku nie zdołali nadać paczki. Szkoda ale takie życie. Będzie powód żeby zorganizować znowu jakieś dziewczyny :mrgreen:
Spokojnie Paweł, damy radę
Mój zestaw na jutro to:
Nissin Di 622
softbox
statyw
płaskownik
czarna sznurówka :mrgreen:
A jednak udało się. Co ciekawe kurier Opek dostarczył mi dziś paczkę. Tak wię będe dysponował:
- 580 exII;
- Phottix x 2;
- softbox 60 x 60;
- zestaw parasolek;
- statyw w806 x 2;
- blenda 120;
- filtry na lampę;
Coś się z tego wszystkiego chyba sklecić uda.
to ja aparat wezmę ;)
Ja tam aparatu nie biore....jeszcze bym go zgubił ;)
http://www.festival-of-lights.de/en/ może warto rozważyć?
Ou - wygląda, że jednak nie dołączę ;-(
A ja mam pytanie natury technicznej do Kolegów bardziej doświadczonych i zaprawionych w robieniu zdjęć w takich warunkach, jakie sobie na dziś założyliśmy: zakładać kalesony? :idea: :roll:
ja zakładam góralskie skarpety :)
jak zwykle, nie mam się w co ubrać :P
Dziękuję wszystkim Kolumbom za świetnie spędzone, fotograficzne niedzielne popołudnie :)
Dopisały modelki, wizażystki, lampy i okoliczności przyrody. Patrząc przez ramię kolegom myślę,że na efekty i to niezłe nie dadzą długo czekać! Pozdrawiam wszystkich uczestników. Kto nie był niech żałuje :D
Ja również dziękuję wszystkim za wspólne focenie a pomysłodawcom za ciekawą tematykę. Mam nadzieję że dziewczyny się nie pochorowały bo mnie już coś zaczyna brać.
Równiez dziekuję wszystkim za świetną atmosferę !
To i ja do podziękowań się przyłacze. Jak zwykle, czego można było się spodziewać, wyszło bardziej spotkanie integracyjnie niż konkrete focenie choć okazja była:)
i troche komórkowego 'reportażu' :D
Cóż, nie będę specjalnie oryginalny :) również Wam dziękuję za przybycie.
Zarówno fotografujący jak i modelki + wizażystki, w mojej opinii w dobrych proporcjach ilościowych - było różnorodnie.
Błyskanie w plenerze w grupach po 2-3 przyjaciół ma swój sens, lepiej można zapanować nad przeciwieństwami przyrody (ach, ten wiatr :?).
Pewnym mankamentem było niedoszacowanie czasu na wizaż, przydała by się ta godzinka wcześniej. Stanowi to istotną wskazówkę na przyszłość.
Zgodnie z propozycją Karola - na następną środę 13.10 zorganizujemy rzutnik i omówimy efekty pleneru. Uczestników proszę o przygotowanie po kilka jpeg :)
Ja również dziękuję za wszystko wszystkim!
Piotrowi72t szczególnie za wspaniały winogron :)
Kilka zdjęć, z boku™
Lista obecności :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dziękujemy za fotki :)
No no Dominiko - świetne zdjęcia backstage-owe.
fajne Dominiko, dobrze że byłaś :) pozdrawiam
dzięki :) mogę być waszym nadwornym reporterem backstage'owym :P
Niee - zostaniesz naszą nadworną modelką. W końcu ponoć nie jesteś jeszcze taka stara :mrgreen:
Kurcze, szkoda, że zaglądam tutaj 2 razy w roku:)
Czy jest jakaś szansa na załapanie się na następny plener?
Polecam subskrypcję wątku ;-)
Albo wizyty u "kolumnbów"