-
Odp: Re: Odp: Przywitaj się na forum!
Cytat:
Zamieszczone przez
aptur
Cześć. Ech Olympus. Fajne mieli kiedyś aparaty :)
Jeszcze się Olego nie pozbyłem i trzymając w jednym ręku lustrzankę E-5 a w drugiej nowego Canona, to ten Canon w porównaniu z olkiem można określić w słowach - fantastic-plastic!
Gdyby można było przełożyć bebechy 6D MarkII do puszki E-5.....nawet wielkość jest podobna!
-
Odp: Przywitaj się na forum!
Witam wszystkich jako nowy użytkownik forum. Na co dzień zajmuję się odzyskiwaniem danych. Fotografia to moje hobby.
-
Witam Wszystkich
Mam na imię Dawid, mieszkam na śląsku na co dzień pracuje ok 1300m pod ziemią jako górnik. Fotografia to moje hobby którą bawię się od dzieciństwa,od lutego zmieniłem system z Pentaxa na Canona. Czasu na moje ukochane hobby mam naprawdę bardzo mało jadąc do pracy nie ma mnie prawie 11 godz, pracuję na 4 zmiany, mam dwójkę dzieci którym muszę poświecić czas oraz masę pracy przy domu więc czas na hobby tylko w niedziele i święta.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Hadox
Witam Wszystkich
Mam na imię Dawid, mieszkam na śląsku na co dzień pracuje ok 1300m pod ziemią jako górnik. Fotografia to moje hobby którą bawię się od dzieciństwa,od lutego zmieniłem system z Pentaxa na Canona. Czasu na moje ukochane hobby mam naprawdę bardzo mało jadąc do pracy nie ma mnie prawie 11 godz, pracuję na 4 zmiany, mam dwójkę dzieci którym muszę poświecić czas oraz masę pracy przy domu więc czas na hobby tylko w niedziele i święta.
Witamy serdecznie :).
-
-
Dzień dobry również,
Niby stary użytkownik (2013) ale dopiero teraz w zasadzie zacząłem przeglądać ;-)
Miłego dnia wszystkim
-
-
witam
jako średnio zaawansowany miłośnik fotografi postanowiłem poszukać inspiracji u innych użytkowników "Canona"
na codzień zajmuje się naprawą maszyn drukarskich (Heidelberg) więc sporo po europie szlajanki
aktualnie Belfst UK, mieszkam w OPOLU
-
Cześć ! Sebastian - amator fotografii motoryzacyjnej.
-
Witam...to ja Emil amator filmowania i montażu, cieszę się że tutaj jestem :) pozdrawiam.
-
Cześć. Mam na imię Damian. Interesuję się motocyklami i akwarystyką, a ostatnio wzięło mnie również na fotografię (motocykli i ryb:P). Jkao że zakupiłem bezlusterkowca firmy Canon to stwierdziłem że czas się zameldować na tym oto forum. Pozdrawiam :)
-
Witamy zatem motocyklistę :).
To mi uświadomiło że tu chyba nie ma stosownego wątka dla jednośladowców - trzeba to będzie naprawić.....8-)...
-
Cześć Wszystkim
Foto-amator/akwarysta ;)
Miałem 1000D, 7D, skok do FF 6D, krótko Sony a6000. Po używaniu pełnej klatki już nic nie jest takie samo, podarowałem sobie aps-c. Ze względu na mizerny budżet zaryzykowałem i kupiłem legendę ;)
Obecnie canon 5D classic ;))))
Mirosław
-
-
Cześć,
Mam na imię Łukasz. Na forum zarejestrowałem się dawno temu, choć nie publikowałem zbyt dużo. Myślę jednak, że czas się przywitać jak należy... w odpowiednim miejscu... z kilkuletnim poślizgiem ;)
Fotografią zajmuję się od wielu lat. Fascynuje mnie cały proces tworzenia fotografii: od pomysłu po staranną obróbkę. Ale absolutnego hyzia mam na punkcie ostatniego etapu: wydruku zdjęć. Uwielbiam fotografię jako fizyczną rzecz, wydrukowaną na dobrym naturalnym płótnie lub papierze artystycznym.
Mam nadzieję, że na forum uda mi się poszerzyć horyzonty, a może i ja będę mógł jakoś pomóc.
Życzę dobrego dnia (lub nocy) oraz wiele pożytku i radości w czasie korzystania z forum :)
-
Cześć
Wstąpiłem na to forum, bo korci mnie jakiś ff. Na początek coś niskobudzetowego np. 5D mk2. Trochę się boję 5d mk1 żaden tam classic (kolor na lcd) . O ile nie wpadnie mi nagle nikon d610... Ale już używam nikonow DX, kiedyś fuji, więc teraz chciałbym spróbować innych kolorów, a kolory z canona dość mi się podobają, i fotografie jakieś jakby bardziej kliszowe...
-
Witam serdecznie,wszystkich.
-
Witam wszystkich
mam na imię Damian. Swojego leciwego już Canona 450D kupiłem jakieś pół roku temu i od tamtego czasu zakochałem się w fotografii. Oprócz tego wspinam się, jeżdżę na rowerze, programuję i gram na pianinie.
-
Dzień Dobry.Mam na imię Łukasz.Interesuję się fotografią amatorsko,chociaż mam ochotę zagłębiać tą dziedzinę bo sprawia mi mnóstwo przyjemności.Posiadałem aparaty Sony(są ok),lecz jak zakupiłem amatorskiego Canona Eos 4000D,poczułem to że właśnie będzie Canon i też właśnie jestem na tym forum.Witam wszystkich użytkowników.
-
-
Witam,
Mam na imię Kuba, wstąpiłem tu, ponieważ mam problem z moim Canonem 5dm2 - nie ostrzy tak jak bym chciał :P
-
-
-
-
-
Witam wszystkich forumowiczów. Pozwolicie, że zajrzę tu od czasu do czasu :-) Pozdrawiam
-
Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich użytkowników. Mam nadzieję że znajdę tu wiele interesujących mnie informacji.
-
Hej, tu Mariusz. Na stałe w UK. Od ponad roku dumny posiadacz 200D z kilkoma szkiełkami. Dopiero "zaczynam" ale zapał i chęci nadal są.
Wesołych Świąt:)
-
Cześć wszystkim!
Filmy i fotografia to moja najwieksza pasja. Bardzo chcialbym ja rozwijac i moc pracowac dla National Geografic w przyszlosci. Obecnie studiuje na Akademii Fotografii w Warszawie oraz realizuje swoje nie zalezne projekty.
Pozdrawiam wszystkich
-
Cześć wszystkim forumowiczom.
Coś o sobie:
Zakochany w fotografii amator. Posiadam Canon eos 450 d ale w tym miesiącu przesiadam sie na 7 d mk II.
P.S. Czy to forum jest "kontynuatorem" canoniarze.pl ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Martin1908
Cześć wszystkim forumowiczom.
Coś o sobie:
Zakochany w fotografii amator. Posiadam Canon eos 450 d ale w tym miesiącu przesiadam sie na 7 d mk II.
P.S. Czy to forum jest "kontynuatorem" canoniarze.pl ?
Nie. Przynajmniej nic mi nie wiadomo na ten temat ale ja tu nie jestem od początku :oops:
-
Szacunek Wszystkim,
dawno nie byłem (ale regularnie przeglądam), dlatego pragnę się przywitać.
W nowym 2020 roku życzę koleżankom i kolegom, pięknych zdjęć, z których będziecie sami zadowoleni.
A odezwałem się bo Wiadomo "Jak trwoga, to do ...canon-board" ;)
-
-
Hej :)
Niedawno zaczęłam interesować się fotografią, posiadam canona 6d, byłam na kursie obsługi aparatu i podstaw fotografii. Póki co ćwiczę na 1,5 rocznej córce i kwiatach. Mam nadzieję, że będzie to początek wspaniałej przygody :)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
siema, Białystok kłania się :)
-
Witajcie i pozdrowienia z Gór Świętokrzyskich
-
Cześć , mam na imię Piotr i jestem z Żywca. Piwko pewnie znacie :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
piotrtalikos
Cześć , mam na imię Piotr i jestem z Żywca. Piwko pewnie znacie :D
Znamy i nawet bywamy na Browarnej 88. Witaj, wstawiaj zdjęcia gór i nie tylko...
-
-
Cześć, Kołobrzeg/Szczecin z tej strony.
Dołączyłam tutaj ponieważ chce poszerzać swoją wiedzę na temat sprzętów w fotografii. Jestem po szkole zawodowej jednak moja wiedza jest troszeczkę w tyle po paru latach nieobecności w zawodzie.
-
-
@terrquar zachęcam do poczytania regulaminu forum. Są jakieś promocje na artykuły foto w warzywniaku który nachalnie promujesz w stopce?
-
-
Witam Serdecznie Szanowne Gremium.
Nie posiadam się ze szczęścia, że znajdę tutaj odpowiedzi na wszystkie, nurtujące mnie pytania.
P.S. Szczególnie pozdrawiam wszelakiej maści fanów sportów wodnych!
-
Hej,
witam wszystkich bardzo serdecznie!
-
Witam wszystkich Forumowiczów i sympatyków Canon.
-
-
Witam wszystkich miłośników fotografii :D używamy w naszym Studio sprzętu z napisem Canon od 2003r.
Chętnie służę radą.
-
Witam wyzwolicieli migawki
spod znaku Canona
:)
-