Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
aptur
Gdzie te foty?
Na optycznych w niedziele albo CR.
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Bujają się z tymi nowościami, myślałem, że sobie kupię 2 nowe puszki na sezon a tu ****, trzeba będzie poczekać do wiosny... Pokazały się pierwsze zdjęcia 5d4, szkoda , że bez odchylanego LCD. Szczerze mówiąc przydałoby mi się, sporo ostrzę na Live View.
A co byś powiedział na hybrydowy wizjer? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
jotes25
A co byś powiedział na hybrydowy wizjer?
Nie wiem co by powiedział Cichy ale bym powiedział, że nie chcę, choć muszę przyznać, że ów wizjer w fuji x100 jest całkiem fajny.
Z mniej przyjemnych plotek, ponoć czeka nas 10-20% podwyżka cen Canona? Patrząc na kursy w przeciągu ostatniego roku, to rzeczywiście mamy do czynienia z ok. 20% umocnieniem się jena w stosunku do euro czy złotówki...
Cytat:
Zamieszczone przez
aptur
Gdzie te foty?
Celowo nie wklejałem, chyba każdy wie, gdzie szukać rumorsów.
Najlepsze, że d750 ma jak dla mnie wszystko czego dusza zapragnie, puszka obecnie niemal idealna, do tego bardzo przyzwoitą*cenę, jednak wolałbym nie zmieniać systemu i wszystkich szkiełek i lamp które lubię. Może wyjdzie jakaś budżetowa 6d mk2 i będzie miała lepszy af i dr-y... Jak się nie zarabia na fotografii stawek zbliżonych do Stolicy, to ciężko jednak z zakupem 5D mkIV, a chciało by się co kilka lat nowy sprzęt kupić niż*przelatane 5d3 ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
merida
Najlepsze, że d750 ma jak dla mnie wszystko czego dusza zapragnie, puszka obecnie niemal idealna, do tego bardzo przyzwoitą*cenę, jednak wolałbym nie zmieniać systemu i wszystkich szkiełek i lamp które lubię. Może wyjdzie jakaś budżetowa 6d mk2 i będzie miała lepszy af i dr-y... Jak się nie zarabia na fotografii stawek zbliżonych do Stolicy, to ciężko jednak z zakupem 5D mkIV, a chciało by się co kilka lat nowy sprzęt kupić niż*przelatane 5d3 ;)
Bo cały dowcip w tym, że w systemie się siedzi przede wszystkim dla szkieł, a różnice między puchami we wprawnych rękach są niwelowalne. I pewnie dlatego nie zmienisz systemu :).