Oj Natan Natan ;-) 200mm krążyło między moim i Zbycha body. Mogłeś również przetestować.
Wersja do druku
dokładnie tak było jak najbardziej za to jestem wdzięczny jak zawsze. To jest własnie ten plus ,ze jak masz coś wypatrzone do kupienia, a jest możliwość testowania to aż się po prostu gęba cieszy..:)
Kolejne zdjęcia :)
7.
8.
9.
To mnie też wypada coś pokazać :)
Dzięki Fatamorgana za pokazanie co i jak na stadionie żużlowym.
BTW, jak wygląda sprawa Pławniowic, bo coś cichawo w tym temacie?
01
02
03
04
05
06
07
Oj Natan Natan.... A pisałem przecież wyraźnie, że ten motocross ma właśnie tę zaletę, że można podejść na wyciągnięcie ręki....:):-|
:roll:
Pilnuj kolejnych edycji, bo będą jeszcze 3 w tym sezonie.
Żeś przegapił i szkoda, bo ćwiczenie i test uzycia sprzętu były jak zawsze możliwe..
Zanim będzie wrzuta nr. 2 sprawa Pławniowic.
Z prognoz wynika, że niedziela będzie średnio udana pogodowo.
Opady niestety mają być.
Natomiast zapowiadane wcześniej okolice Raciborza mają mieć nieco lepszą pogodę, a że planowane jest focenie pól i łąk, więc zachmurzenie oraz lekka wilgotność temu akurat pomaga, bo barwy są "świeże" i żywsze.
Także proponuję wypad na Racibórz.:)
Wyjazd?
A kiedy chcecie?
Popołudnie czy od rana?
Pozdrawiam.
Chętnie spotkałbym się z rana, nawet dość wcześnie... coś w stylu wschód słońca, poranna rosa, bo jak w sobotę popada to może ciekawe zdjęcia z rana da się złapać. Niestety popołudnie mam już zajęte... ale jak zwykle niech decyduje większość :D
Na takie ranne czaty to się trzeba wyjątkowo zdyscyplinować ze wstawaniem o świcie a w naszym wypadku godzinę przed nim (okropieństwo -ale się opłaca) albo... się przyjeżdża na plener wieczorem i kimono na miejscu, żeby mieć rękę na pulsie rankiem...
ja także jestem za tym żeby umówić się ma poranną godzinę:) czym wcześniej tym lepiej.
To co? O 8:00 wyjazd z Rybnika?
Prośba- Natan albo ktoś z Rybnika, moglibyście mnie przygarnąć do swego auta? Bo nie będę zmotoryzowany tym razem...
Jeśli Natan będzie jechał, to się zdzwonimy, bo ja mam blisko akurat do przelotówki Gliwice- Rybnik- Racibórz. Resztę ustalimy jutro.
Jeszcze kilka z motocrossu.
Fata nie ma sprawy, mogę podjechać do Rybnika zgarnę Cię i... jadymy;)