-
WITAM wszystkich na forum.
Ja do grona canonierow dolaczylam poltora roku temu (eee 350D :) - wpis w odpowiednim watku za chwile) a ze to jest moj pierwszy aparat to mam sie jeszcze czego uczyc i o co pytac. I wiem gdzie jest opcja "szukaj".
Pozdrowionka.
-
Witam was :) mam nadzieje sie sporo nauczyc (choc czesto czytam to co piszeta ludziska i juz sie trochu dowiedzialem)
pozdrawiam serdecznie :)
-
Witam Was bardzo serdecznie. Mam na imię Michał i pozdrawiam z Kielc :)
-
Ola!
Aparat mam od paru dni zaledwie i mam już serdecznie dość trybu AUTO:)
Dołączyłem z nadzieją, iż uzyskam sporo wskazówek jak radzić sobie bez AUTO :)
pozdrawiam wszystkich posiadaczy S3 :D
-
Od jakiegoś czasu jestem już zarejestrowany, ale jeszcze się nie przywitałem, co niniejszym czynie.
Jacek
-
Skoro tu tak wszyscy oficjalnie to i ja się witam.
A na forum czytam, czytam, potem pstrykam, a potem znowu czytam
I ciagle wiem za mało ;)
Pozdrawiam
-
To ja równiez się przywitam:-) Mam na imię Marta, z zawodu jestem grafikiem, ale o wiele bardziej pociąga mnie fotografia. Od jakiegoś czasu robię zdjęcia, ale z powodu mojego młodego wieku ciągle jest coś, co mnie tutaj na forum zaskakuje :razz:
-
-
Choć mam już kilka postów na koncie, to dopiero teraz tutaj dotarłem, zatem wszystkim użytkownikom forum mówię: DZIEŃ DOBRY :)
Fotografię traktuję czysto hobbystycznie, choć zahacza ona również o moje obowiązki służbowe. Lustrzankę Canon 20D kupiłem w zeszłym roku z okrzykiem: Teraz nikt mi nie ucieknie ;) Wcześniej używałem A85, a przed cyfrą lustrzanek Practica. W tej chwili odkładam i powoli kompletuję L-zestaw. Zacząłem foto-forumowanie na zlosnik.pl, ale cieszę się, że trafiłem na to markowe forum. Podoba mi się tutaj :)
Pozdrawiam i do zobaczenia w plenerze :)
-