Odp: [sebcio80] - Sebastian Stankiewicz - wydarzenia sportowe
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
wg mnie progres jest zauwazalny, dupeczki coraz lepsze sie trafiaja
Jestem podobnego zdania;)
Cytat:
Zamieszczone przez
sebcio80
Kurcze w szoku jestem bo fotografuje siatkówkę i nie robie serii, zresztą na żadnym sporcie jej nie używam, kończąc na mma ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
Kurcze w szoku jestem bo fotografuje siatkówkę i nie robie serii, zresztą na żadnym sporcie jej nie używam, kończąc na mma ;-)
Seria czasami pomaga, ale w przypadku wolnych aparatów np 6D przeważnie 1fps jest dobrze trafiony, a pozostałe już spóźnione. Nie ma co oszczędzać migawkę. Większość osób sport robią na Al Servo, no może z wyjątkiem portretów sportowców (trenerów) i dekoracji na podium.
Tu nie chodzi o samą migawke ale o przewidywanie i łapanie faktycznie ciekawych klatek a nie robienie na oślep i potem wybieranie perełek, ale zrozumieć to może osoba Która zaczynała na kliszy ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
Tu nie chodzi o samą migawke ale o przewidywanie i łapanie faktycznie ciekawych klatek a nie robienie na oślep i potem wybieranie perełek, ale zrozumieć to może osoba Która zaczynała na kliszy ;-)
Klisza nie ma nic do tego, bo w siatkówce najlepiej wygląda moment ataku, gdy dłoń styka się z piłką. Jak masz Canona 1DX to jesteś gość. A jak wolne lustro to kombinujesz. Posłuchaj jak pracują aparaty osób które stoją koło Ciebie na meczu.
Dzisiaj robiłem siatkówkę, tak jak pisałem nie używałem serii A nie mam 1Dx. Umiejętności plus doświadczenie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
Dzisiaj robiłem siatkówkę, tak jak pisałem nie używałem serii A nie mam 1Dx. Umiejętności plus doświadczenie :-)
A możesz się pochwalić zdjęciami?
ciekawa teoria :D bez serii jest raczej ciezko zlapac TEN moment w siatkowce o ktorym pisze cobalt, wiadomo ze sie da ale z szybka seria latwiej i szybciej taki wejdzie :D
No logiczne że jest łatwiej wcale temu nie zaprzeczam ;-)