na granicy kiczu, ale mi pasuje
Wersja do druku
na granicy kiczu, ale mi pasuje
kiczu bo tekstura ?
Raczej bo makijaż i rzęsy i ringlight.
Jakas moda na tekstury jest w kraju?
Cos mnie ominelo?
Czuje sie jakos malo 'trendy' ostatnio. :D
Czemu rzęsy na lewym oku wiszą niżej?
Czemu pani zasłania się wielgachną na tym zdjęciu obręczą barkową (czy co to tam jest, moi wy kochani anatomicy)
Dopada prędzej czy później każdego ¦¬]. Podobnie jak quasi-szum, crossy, bokeh itp., itd.Cytat:
Zamieszczone przez Parteq
Ostatnie zdjęcia bardzo deviantartowskie -> granica między fotografią a grafiką właściwie już się zatarła (-> "ładne te obrazki"). Bardzo rysunkowo (brakuje jeszcze jakiegoś frame złotego ozdobnego i patterna i można zakładać stronę na deviantarcie...).
Ładne laleczki.
Dysonans między chropowatością tekstury a gładkością skóry - fajny, ale trochę tandeciarski. Zawsze to jakaś odmiana od ultrapoprawnych technicznie, pozowanych (czyt. wycudowanych), dopieszczanych, chuchanych majstersztyków.
ja to nie wiem, czy powinienem się w ogóle rozpisywać o zdjęciach, ale:
1. większość pisze o kiczowatości, ale czy to własnie nie na tym polega "glamurowy" portrecik..., cacana obróbka, teksturki, fakturki, makijaże, dopieszczanie etc. To tak jakby ktoś kto poszedł na koncert Garego Glittera i był zawiedziony, że nie grają Bacha. Jest OK, tak ma być
2. rzęsy są przyklejone prwawidłowo, natomiast faktycznie jedna jest nizej, ale to może ten kosmyk włosów pocisnął jedną niżej. Przyznam, ze wcale na to nie zwróciłem uwagi, dopiero jak przeczytałem to....
3. bark może ciut za wysoko stąd wrażenie, że ciałka jest za duzo
4. o "ringlajatach" nie piszę bo to się nie zmieniło, natomiast jest jedna rzecz, która rzuciła mi sie w oczy... fajnie jest jesli modelka ma wilgotne usta... natomiast na tym zdjęciu wyglądaja jakby były tłuste a nie wilgotne...ponad górną wargą pojawił się błysk, który sprawia takie wrażenie... ale może miesci się to w ramach "glamuru"?
...a Ci z Państwa, którzy piszą o grafice to chyba nie do końca wiedzą co to grafika:):):)